• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Geldgebrek door de crisis?

Aangeboden 24 dagen geleden door ZenAssistance (155x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Landelijk
Branche
Overig
Provincie
Groningen
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
ja
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Zit jouw broekriem ook te strak? 

Vanaf dit voorjaar zitten we wereldwijd in een soort rollercoaster. In Nederland en België, zien we steeds meer bedrijven die niet langer kunnen overleven en mensen die op 'straat' komen te staan, want de banen liggen nu zeker niet voor het oprapen! 

Dure maanden komen er weer aan...

De herfst is alweer in het land, over enkele weken meert het schip van de Sint aan, en voor je het goed en wel doorhebt, is het kerst. De tijd van gezelligheid, samenzijn en het geven van cadeautjes. Vaak met lootjes trekken, een warme choco erbij of een Glühwein. Maar ja, veel mensen moeten nu nog meer op de kleintjes letten. Onderzoeken wijzen uit dat we onze dierbaren graag een lekker geurtje of huid/haar- producten cadeau willen doen. Alleen... de prijzen rijzen de pan uit! Een kwalitatief goede créme, of parfum van een bekend merk, is haast een rib uit je lijf! Met een beetje 'pech', heb je dan ook nog meerdere cadeaus nodig. PANIEK! Want waar kun je nog verder op besparen? 

Het nieuwe sociaal

Het leven zal nooit meer hetzelfde worden als het was. We hebben rekening te houden met ingevoerde regels, wetten en ook het zogenaamde 'nieuwe normaal'. Ikzelf zie het liever als het 'nieuwe sociaal', want laten we vooral niet nog meer verdeeldheid zaaien onderling en hoewel aangepast, toch elkaar een handje te helpen. 

Wanted ondernemende mensen zonder investering:

Zoek jij een leuke (bij-) baan? Wil je vanuit huis werken? Ben je actief op social media? Heb je een netwerk? Hou je van verkopen? Of ben je meer iemand die graag mensen kortingen wil geven? Misschien is een combi wel voor jou weggelegd! In dat geval: schroom niet en stuur een mail waarin je aangeeft waar je interesse naar uit gaat. 

Niet ondernemend? Koop dan levenslang met korting! 

Je kunt er ook voor kiezen de dure merken te blijven sponsoren, voor de mooie flesjes (gaat toch om de geur?), de acteurs die duizenden euro's kosten om hun naam aan een parfum te verbinden, terwijl goedbeschouwd, word jijzelf er niet beter van. Je kunt dit oplossen door jezelf te registreren en dan kun je direct alle ruim 900 producten, met 30% korting kopen in de webwinkel. En als je bedenkt dat je een 50 ml flesje met een overheerlijke geur kunt kopen vanaf € 14,50 Interesse? Mail me dan voor de link.

*Nog vragen? Ook dan nodig ik je van harte uit om een mailtje te sturen!


Stuur door

n.v.t.

24 dagen lid van Speurders.nl
Leens, Groningen
  Advertentienummer: 192940317