• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Moderators voor Astro chat gevraagd, 20 cent per bericht.

Aangeboden een maand geleden door Lovely (270x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Amsterdam
Branche
Overig
Provincie
Noord-Holland
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Voor onze  Astro chat zijn we op zoek naar ervaren goede gemotiveerde Moderators die niet alleen door de weeks inzetbaar zijn, maar ook in het weekend enkele uurtjes gaan werken.We krijgen maandelijks veel bezoekers die allemaal op zoek zijn naar persoonlijk spiritueel contact, antwoorden en/of coaching. Die bezoekers willen we heel graag van dienst kunnen zijn. Daarom hebben wij altijd werk voor spiritueel begaafden chatcoaches.

Je werkt anoniem, je vertegenwoordigd de verschillende profielen die op diverse sites te vinden zijn, en uit hun naam ga je reageren naar de klanten toe. Werken onder een eigen profiel is op het moment nog niet mogelijk, maar op termijn wel.


Denk jij dat je klanten met vooral vragen over het leven te woord kan staan, ze kan helpen, heb je daarbij ook nog ervaring met bv Tarot, Pendelen, Lenormand Kaarten en inzichtkaarten,Helderziend, heldervoelend
Helderwetend ect.Maar je bent vooral Coach en/of je houdt je bezig met spiritualiteit en je wilt graag mensen helpen.Stuur mij dan een reactie en wie weet kan je vrij snel aan de slag.

Stuur door

n.v.t.

1 jaar, 4 maanden lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Maastricht, Limburg
  Advertentienummer: 192499408