• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Spirituele consulenten gevraagd (thuiswerk)

Aangeboden een maand geleden door Astro Support (413 x bekeken)

Omschrijving

Er gaat een grote nieuwe website van start en daarvoor zoeken wij nog spirituele consulenten. Deze website en onderscheidt zich van andere websites, want je kunt daar je eigen tarieven instellen tot een maximum van 2 euro per minuut.

Dus stel je zet je tarief op 1,50 per minuut voor chat, dan verdien je +_ 0,75 ct per minuut. Het minste waar je dit op in kunt stellen is rond de 55 cent per minuut.

Ze bieden, chatconsulten, webcamconsulten, bellen, sms en e-mailconsulten en er is een forum onderling voor alle spirituele coaches die werkzaam zijn via hun. Natuurlijk kun je zelf kiezen wat je wilt doen. (Bellen kan in elk EU land. Daar komen geen kosten overheen!) Je hebt dus geen Voip nodig om voor hun te kunnen werken via de telefoon.

Werken kan van uit je eigen huis!

De uitbetaling van de verdiensten zijn elke woensdag. Uiteraard mag je ook zelf weten wanneer je online gaat en ze vinden het ook geen probleem indien je voor andere spirituele lijnen werkt.

Er zijn wel een paar vereisten: Een goede PC of Laptop waar je op kunt werken, Je bent in het bezit van een IBAN of Paypal op je eigen naam waar we geld op over kunnen maken.

Het systeem is heel erg uitgebreid!

Je kunt solliciteren via de wordookcoach website. (stuur even een chatbericht voor de link)

Na ontvangst van je sollicitatie nemen we binnen 48 uur contact met je op.

Graag horen we van je!

Stuur door

n.v.t.

een maand lid van Speurders.nl
Zwolle, Overijssel
  Advertentienummer: 179986498