• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Start nu je eigen bedrijf vanuit huis!

Aangeboden een maand geleden door Younique by Mariëlle (260x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Plaats
Capelle Aan Den Ijssel
Branche
Overig
Provincie
Zuid-Holland
Leidinggevend
ja
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Op 2 november 2019 gelanceerd in Nederland: Younique, een exclusieve make up lijn uit Amerika, die tevens is gelanceerd in:


Canada,Australië,Engeland,Duitsland, Nieuw Zeeland,Hong Kong, Italië, Frankrijk,

Spanje,Ierland,Portugal en België, en nu is Nederland aan de beurt. Wij werken direct samen met onze upline uit Engeland.


De bedoeling is dat je je dan inschrijft, 1 product aanschaft, dan krijg je je eigen website, waar jouw klanten kunnen bestellen. Over die bestellingen krijg jij commissie. Mooiste is om mensen hetzelfde te laten doen, dus hun ook jouw link geven, 1 product aan te laten schaffen, en ook hun gaan teams bouwen/verkopen, over al die mensen krijg jij ook weer commissie. Dit gaat oneindig diep. Ik zal je een voorbeeld laten zien van de site die jij dan ook krijgt. Van het bedrijf krijg je een persoonlijke Younique prepaid mastercard, waar netjes jouw commissies op worden gestort,  dit geld kan je naar je rekening storten, maar ook direct uit ieder pinautomaat pinnen, of in winkels gebruiken om mee te betalen.

Voor meer informatie kan ik je ook in een team plaatsen op Whatsapp,  waar iedereen elkaar helpt en waar je super veel kunt leren, en tevens materiaal zult krijgen wat jij weer kunt gebruiken ter promotie.

Ik zal foto's met prijzen versturen in dit bericht. Let op, de aanschaf is eenmalig, je krijgt een directe korting van 78%, en zal 107 euro betalen in plaats van 486 euro, voor een heel mooi en uitgebreid presentatie set. Daarnaast krijg je meteen 33 euro in Y-cash, en voor iedere inschrijving onder jou 42,50 euro in Y-cash, waarvan je dus gratis make up uit mag kiezen. Zo hoef je nooit meer make up te kopen!


Ik hoor graag wat je er van vind!

Groetjes, Mariëlle

Stuur door

n.v.t.

2 maanden lid van Speurders.nl
Capelle aan den ijssel, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 184476679