• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gevraagd: Thuiswerk: Geld verdienen met sociale media en ledenwerving

Aangeboden 14 dagen geleden door Devries Bemiddeling-Adviesburo (201 x bekeken)

Kenmerken

Branche
Overig
Provincie
Drenthe
Werk-/denkniveau
MBO
Uren
minder dan 24 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
freelance

Omschrijving

Wat tot voorkort onmogelijk leek is nu toch echt (bijna) realiteit. Dit jaar nog, gaat het sociale media platform van Vitae de lucht in. Het platform van Vitae is nieuw en letterlijk baanbrekend. Vitae zet internet in voor de wereldwelvaart!

Ideaal voor thuiswerk. Ook inter-nationaal veel potentie!

Lees dit persbericht om te lezen waar Vitae voor staat:

www.persberichten.biz/vitae-zet-internet-in-voor-wereldwijde-welvaart

Op de website van Vitae kun je net als op bv Facebook dingen plaatsen, leuk vinden en delen (liken en sharen). Het grote verschil is echter dat Vitae advertentieinkomsten deelt met GRATIS gebruikers. Je ontvangt geld bij elke advertentie die je leuk vind of deelt. Je kunt registreren vanaf 18 jaar zonder verdere kwalificaties en verplichtingen. 

Daarnaast zijn er verschillende verdienmodellen en kun je een riant inkomen opbouwen door het werven van nieuwe leden en adverteerders.

Een interessant feitje:

Vitae is inmiddels al even op de markt met een eigen cryptomunt. Deze digitale munt is in het leven geroepen zodat je de verdiensten van het Vitae platform 24 uur per dag, direct en REAL-TIME kunt overboeken van en naar je online internet wallet. Een online wallet kun je bijvoorbeeld hebben bij IDAX of Bitcoinmeester. Hier kun je de Vitae's direct overzetten in andere cryptomunten zoals Bitcoin. Zo zul je voortaan altijd online geld te besteden hebben omdat je 24 uur per dag geld kunt verdienen en ogenblikkenlijk ook over kunt boeken om het uit te geven. Doorstorten naar je bank kan natuurlijk ook.

Het platform bevind zich nu nog in een besloten testfase en zal in verwachting medio april officieel gelanceerd worden. Schrijf je in op vitae-nederland.nl om op de hoogte te blijven. 

Wil je meegroeien met Vitae en als echte netwerker aan de slag? Neem dan contact op met info@vitae-nederland.nl
Stuur door

n.o.t.k.

Stadskanaal, Groningen
  Advertentienummer: 179379423