• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Internationale stage in Peru

Aangeboden 26 dagen geleden door Mundo Antiguo Spanish school (237 x bekeken)

Kenmerken

Plaats
Cusco Peru
Branche
Onderwijs - Opleiding
Provincie
C
Werk-/denkniveau
HBO
Uren
36-40 uur per week
Leidinggevend
nee
Soort dienstverband
interim

Omschrijving

Mundo Antiguo is een kleine Spaanse school midden in het centrum van Cusco, in de Valle Sagrado in Peru. Cusco, als hoofdstad van het voormalige Inka-rijk, en het gebied eromheen is rijk aan historie, authentieke Andes-cultuur en prachtige natuur, maar kent ook een levendig uitgaansleven. Het is de beste plek om Spaans te leren. De mensen hier spreken het zonder accent en zijn ontzettend behulpzaam.

Wat we doen

Mundo Antiguo biedt studenten uit de hele wereld Spaanse les. Backpackers, vrijwilligers en studentengroepen vanaf een jaar of  18  kunnen bij ons lessen volgen op elk niveau – basico, intermedio en avanzado -, of een paar uur Survival Spanish, dat je je kunt redden als je op reis bent.

Studenten kunnen naast lessen ook vrijwilligerswerk doen en bij een van onze aastgezinnen verblijven om hun Spaans te oefenen.  Er zijn vrijwilligersprojecten met kinderen, in ziekenhuizen, bij de dierenopvang, en we zoeken nu ook eco-projecten. Maar het hoeft niet: je kan ook kiezen voor een verblijf met andere studenten in een van onze appartementen. De meeste studenten blijven langer dan ze hadden gedacht en dat komt omdat we meer zijn dan een school.

Wie we zijn

We zijn een uitvalsbasis voor onze (ex-)studenten; als er wat is waar we bij kunnen helpen, zodat studenten zich thuis voelen, dan doen we dat. We gaan dus mee naar de dokter als er wat is, of naar de telefoonwinkel om een Sim-kaart te kopen. Daarnaast organiseren we onze eigen etentjes, cultuur-uitjes, Salsa-lessen en trekkings, en de meerderheid van de studenten doet er aan mee. We zijn net een facebook groep begonnen, zodat we contact kunnen blijven houden, en een deel komt gewoon weer terug of blijft Skype-lessen volgen.

De eigenaren van de school, Carina en Koen Schilting, zijn een Nederlands- Peruaans echtpaar en ze vinden het fijn om een met een internationaal team te werken. We hebben een team van meer dan 10 hele goede Peruaanse docenten en een kleine staf van 5 personen uit Nederland, Frankrijk, Duitsland en België.

Wat je bij ons kunt doen

Per september  komt er een stageplek vrij voor een zelfstandige student(e) met een internationaal gerichte studie. Aangezien de school aan het groeien is, liggen er verschillende ontwikkelklussen op het gebied van communicatie, marketing, HRM,  organisatieprocessen en -cultuur. De stage-opdracht zal dan ook afhankelijk van jouw interesses in overleg met jou worden opgesteld.  

Daarnaast verwachten we dat je meedraait in het team en de sociale activiteiten en een deel van de pick-ups op je neemt. Dit biedt je de kans om in korte tijd veel leuke dingen te doen en veel mensen te leren kennen. Aan de andere kant is het geen 9 – 5 – baan die helemaal vastligt. Dus als je sociaal, flexibel, betrouwbaar en betrokken bent, dan is deze stageplek echt wat voor jou!

Voor de stageperiode bieden we een tegemoetkoming in de kosten van S/500,- , dat is op dit moment €125,-, per maand.  

Stuur door

Alternatief aanbod

n.v.t.

Cusco, C
  Advertentienummer: 175221648