• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Jan Kuitenbrouwer - Percies!

Aangeboden 2 jaar geleden door Post (395x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Jan Kuitenbrouwer - Percies!
31 eigentijdse conversaties
Uitgeverij Bert Bakker
126 pag.
wat kleine gebruikssporen
Prijs: teab (bieden excl. de eventuele porto aub)


" 'Je kent Jan Willem hé, m'n oudste. Hummel van acht. Wilde laatst zakgeldverhoging. Zegt ie niet gewoon: 'Pa, weet jij wat een pakje Bazooka tegenwoordig kost?' Nee, hij schrijft een nota! Twaalf pagina's. Dus ik lees dit door en zeg: 'Nee Jan Willem, ik heb begrip voor je positie maar op dit moment heeft de afbetaling van de auto een hogere prioriteit.' Zegt ie:' tik dat even op een A-4tje, wil je, dan nemen we dat mee in het voortgangsoverleg'.
Met zijn boek 'Turbo-taal' heeft Jan Kuitenbrouwer bewezen een scherp oor te hebben voor de menier waarop klassen, kringen en kliekjes hun spreektaal gebruiken om zich te onderscheiden van anderen.
In 'Percies' gaat Kuitenbrouwer een stap verder en neemt hij bhealve de vorm ook de Inhoud van het eigentijdse gesprek onder de loupe. Waarover praten zij die twee daar aan de bar? Kan 'haat is een deugd' nog of is de bediening bij 'la Nausée' toch beter? Hoe spijbel je een seminar? Het condoom, dat is toch ergens een motie van wantrouwen? Maar wat is het verschil tussen holisme en alcoholisme? En trouwens, staat die Memphis-kast niet ondersteboven?
Deze en talloze andere onderwerpen maakt Kuitenbrouwer in 'Percies!' tot mikpunt van een goed gesprek."


Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties.

Stuur door

t.e.a.b

Bieden is ook mogelijk!

14 jaar lid van Speurders.nl
Midwolda, Groningen
  Advertentienummer: 174285919