• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Kleurenkitsch : witte media in de multiculturele samenleving

Aangeboden 7 dagen geleden door Paul Prijkel (17x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

BOEK Kleurenkitsch : witte media in de multiculturele samenleving
Bij de oprichting van de NPS in 1995 werd besloten om elk jaar een congres te organiseren over een van haar programmataken. Het allereerste congres, getiteld `Gemengde Berichten' ging over de multiculturele taak van de NPS. In 2003 heeft de NPS dit thema verbreed door er de hele vaderlandse omroep bij te betrekken, publiek en commercieel. De Nederlandse politiek heeft integratie en inburgering hoog op de agenda geplaatst en ziet een rol weggelegd voor publieke radio en televisie. Maar wat verwachten de politici daarvan?
Kunnen of moeten radio en televisie wel een rol spelen bij integratie? Over deze thematiek gaat `Kleurenkitsch - Witte media in de multiculturele samenleving'.
In deze Congresbundel, van harte aanbevolen als `huiswerk voor congresgangers en alle andere betrokkenen, gaat het ook over de hier beschreven thematiek. Politici, journalisten, programma- makers, wetenschappers, cartoonisten, schrijvers en andere spelers op het multiculturele podium van de Lage Landen, geven met vaart en humor hun visie op het onderwerp.
127 PAGINA'S

Stuur door

t.e.a.b

Bieden is ook mogelijk!

15 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Oss, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 184867872