• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Buiten spelen voorleesverhalen ( Leopold )

Aangeboden 1 jaar, 9 maanden geleden door Wiske71 (129x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Buiten spelen voorleesverhalen ( Leopold )
Wat doe je het liefst? Buiten spelen! Dat geldt nog steeds voor de meeste jonge kinderen. Maar voorlezen scoort ook hoog op de ranglijst. Of liever: voorgelezen worden. Als je moe bent van het buiten spelen, is er niets fijners dan lekker luisteren naar mooie, leuke en spannende verhalen. Over andere kinderen die buiten spelen,. De kinderen die schrijvers en tekenaars ooit zelf waren of die ze verzonnen hebben....Een nieuwe bundel voorleesverhalen van Leopoldauteurs en -tekenaars.
Je ontmoet bekende figuren als Robin van Sjoerd Kuyper, Meester Max van Rindert Kromhout, Knofje van Burny Bos, Adri van Wouter Klootwijk en Steffie van Ben Kuipers. Nieuwe verhalen zijn er onder meer van Harmen van Straaten, Johanna Kruit, Tamara Bos, Martine Letterie en Trude de Jong. De onderwerpen die aan bod komen, liggen voor de hand: spelen met een vlieger, fietsen, varen met een vlot, mooie dingen van op straat verzamelen, forten bouwen en winterpret in de sneeuw en op het ijs.
Bundel met 36 verhalen en gedichten, waarvan 15 nieuw, met als thema “Buiten spelen”. De seizoenen lopen als extra rode draad door het boek, van kleuterbelevenissen in de lente tot ijs en sneeuw.
Hardcover.
Bijkomende portokosten voor de koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties. We verkopen nog meer Leopold voorleesboeken. Vraag hierna bij interesse.
Stuur door

t.e.a.b

Bieden is ook mogelijk!

12 jaar lid van Speurders.nl
Rijen, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 171507101