• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Diverse boeken: Voeding & koken

Aangeboden 1 jaar, 9 maanden geleden door Gaj. Verhippens (2757 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving


Bied uiteraard op de titels afzonderlijk. Verzendkosten voor rekening koper. Ik reageer alleen op m.i. acceptabele biedingen.


  1. 100 Favorite after-dinner stories from the famous ---- Verzameld door Phyllis Shindler. Londen etc.: BCA, 1993. Hardcover 106 p.

  2. 101 succesvolle tips: Wijn ---- Door Tom Stevenson. Utrecht/Antwerpen: Kosmos - Z&K, 1997. Softcover 72 p, illus, 17,5 cm.

  3. 500 jaar tabakscultuur ---- De rijke geschiedenis van het roken. Door Peter Bulthuis. 's-Gravenhage: Voorlichtingsbureau Sigaretten en Shag, 1992. Hardback met stofomslag, 96 p, illus. [tabak]

  4. ABC van de wijn ---- Basiskennis – proeven – kiezen – bewaren. Door Ulrich Schweizer. Aartselaar: Deltas, 2000. Softcover 78 p, illus.

  5. Abstinens: The demon drink ---- The Victorian inebriate's guide to the evils of alcohol and how to escape them. Door Gerald Macdonald. Londen: Roger Houghton, 1986. Hardcover 64 p, illus.

  6. Alles over wijn – meer dan 400 cru's ---- Brussel: Byblos, 1991. Hardcover 392 p, illus.

  7. Alles weten over margarine ---- Antwerpen: UNION NV, 1982. Softback 116 p, illus.

  8. André Simon's wijnen van de wereld ---- Red. Serena Sutcliffe en Wina Born. Ede: Zomer & Keuning, 1983. Hardback met stofmslag, 639 p, illus.

  9. Asparagus ---- Catalogus bij de tentoonstelling in Museum van Bommel van Dam, Venlo, 1988. Softcover 94 p, illus. Tentoonstelling rond kunst met asperges als thema.

  10. Atlas van het Nederlands gedestilleerd ---- Actualiteit en historie van een nationaal cultuurprodukt. Door Willem Verstraaten. Utrecht: Nederlands Gedestilleerdunie, 1995. Softback 128 p, illus. Op titelpagina opdracht van gulle gever.

  11. Beet sugar in the West ---- A history of the Utah-Idaho Sugar Company, 1891-1966. Door Leonard J. Arrington. Seattle/Londen: University of Washinton Press, 1966. Hardcover met stofomslag, 233 p, illus. In het Engels of (biet)suiker.

  12. Belgische kazen en kaasgerechten proeven ---- Door Sonja De Kimpe. Gent: Reinaert / Het Volk, 1987. Hardback 294 pp, illus.

  13. Bier | Kunst und Brauchtum ---- Door Hermann Jung. Dortmund: Schropp, s.a. Hardback met stofomslag, 207 p, illus. Stofomslag ingescheurd.

  14. Bier Almanak 1995 ---- Een jaar vol bierplezier'. Canal House Publishers 1994/1995. Hardcover 136 p, illus.

  15. Bier aus aller Welt ---- Door Gilbert Delos; fotografie Matthieu Prier. Erlangen: Karl Müller Verlag, 1994. Hardcover met stofomslag, 256 p, illus.

  16. Bier jaarboek 1989-1990 ---- Complete gids over de Belgische en Nederlandse bieren. Door Peter Crombecq. Utrecht: Kosmos, 1989. Softcover 277 p.

  17. Bier-almanak 1997 ---- Een vol jaar plezier met alles over bier. Red. Bert van Zuilekom et al. Canal House Publishers, 1996/97. Hardback 143 p, illus.

  18. Bouillon! Cultureel gastronomisch magazine, najaar 2005 ---- Bouillon Culinaire Journalistiek, 2005. Softback 128 p, illus.

  19. Bouillon! Cultureel gastronomisch magazine, winter 2003 ---- Utrecht: Kosmos-Z&K, 2003. Softback 126 p, illus.

  20. Bouillon! Cultureel gastronomisch magazine, zomer 2003 ---- Utrecht: Kosmos-Z&K, 2003. Softback 127 p, illus.

  21. Bouillon! Cultureel gastronomisch magazine, zomer 2004 ---- Utrecht: Kosmos-Z&K, 2004. Softback 126 p, illus.

  22. Bouillon! Cultureel gastronomisch magazine, zomer 2005 ---- Bilthoven, 2005. Softback 128 p, illus.

  23. Brand smaakgids ---- Editie 1, 2004. Uitgave van Brand Bierbrouwerij / Allegro. Hardcover 159 p, illus.

  24. Brood | Van steentijd tot nu ---- Boer, molenaar, bakker. Door W. Zieher en E.M. Bührer. Tielt: Lannoo, 1984. Hardback 199 p, illus. Uitgave voor Raffeisenkas.

  25. Champagne en andere mousserende wijnen ---- Door Wina Born. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, 1979. Hardback met stofomslag, 160 p, illus; ca. 24,5 x 12,5 cm. In de serie Het goede leven. Stofomslag ingescheurd.

  26. Culinair woordenboek ---- (Inter)nationale gerechten, ingrediënten en bereidingswijzen. Door Sanderijn Houtsma. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, 1984. Softcover 140 p, illus.

  27. Culinaire terminologie ---- Wegwijzer in de taal van de keuken. Samengesteld door Ger boer. Alphen a/d Rijn: ICOB/Atrium, 1998. Hardcover 80 p, illus.

  28. Cyril Ray: The complete book of spirits and liqueurs ---- London: Cassell, 1977. Hardback 139 p, illus; fotografie Ed Suister. Over sterke drank en likeuren. Stofomslag licht ingescheurd.

  29. De asperge ---- Alles over de asperge, de bereiding en de lekkerste recepten. Uitgave van Maggi, 2006. Softcover 47 p, illus; 16,5 cm.

  30. De boer, de koe en onze zuivelindustrie ---- Door Alfred van Dijk. Amsterdam/Brussel: Elsevier i.s.m. het Nederlands Zuivelbureau, 1983. Hardback 160 p, illus.

  31. De edele wingerd en de grote wijnen van Duitsland ---- Door Stefan Andres. Rotterdam: Ad. Donker, 1961. Hardcover met stofomslag, 199 p, illus.

  32. De Erven de Wed. J. van Nelle N.V. 1782-1982 ---- Een weduwe in koffie, thee en tabak. Uit de tweehonderdjarige geschiedenis van het Rotterdamse bedrijf. Door Peter Bulthuis. Softback 128 pp, illus.

  33. De goede wijnen van Bordeaux ---- Door Hubrecht Duijker. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, tweede druk 1981. Hardcover met stofomslag, 200 p, illus; 29,9 cm,

  34. De grote wijnen van Bordeaux ---- Door Hubrecht Duijker. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, derde gewijzigde druk 1979 [1 = 1975]. Hardcover 200 p, illus, register. Boek mist stofomslag.

  35. De heilzame kracht van sint-janskruid ---- Door prof.dr. Martin Hörnig en Jens Meyer-Wegener. Aartselaar: ZNU, 1999. Softback 94 pp.

  36. De kinderen van katoen ---- Met verhaaltjes & tekeningen van Margriet Heymans. Eindhoven: ImageBooks, 2002. Hardcover 64 p, illus. Een kinder-kook- & leesboek. Een uitgave voor Calgonit.

  37. De oude imkerij ---- Door B. Jacobs en H.W.M. Plettenburg. Arnhem: Het Nederlands Openluchtmuseum, 5e druk 1981. Softback 67 p, illus.

  38. De voeding van elke dag ---- Door dr. J.F. de Wijn en W.A. van Staveren. Utrecht/Antwerpen: Bohn, Scheltema & Holkema, derde, herziene druk 1984. Softcover 311 p.

  39. De wereld van het brood ---- Door Wilhelm Ziehr, Emil M. Bührer en dr. H.c. Max Währen. Tielt: Lannoo, 1984. Hardback met stofomslag, 199 p, illus. Geschiedenis van brood en brood in de kunst etc. Boek werd aangeboden door Puratos. Stofomslag iets ingescheurd.

  40. De wereld van Ven – 1950-2000 ---- Uniek en onderscheidend; de wereld à la carte. Uitgave t.g.v. het 50-jarig bestaan van het groothandelcentrum. Hardcover met stofomslag, illus.

  41. De wereld van wijn ---- Door Magda van de Reist. Albert Heijn, 2001. Hardback met stofomlsag, 191 pp, illus.

  42. Delta's beste wijnboek ---- De complete wijngids voor Frankrijk, met boeiende achtergrondinformatie en interessante tips voor liefhebbers van goede wijn. Door Gert Grum, Karel Koolhoven en Sus op de Beeck. Aartselaar/Harderwijk: Deltas, 1984. Hardcover met stofomslag, 129 p, illus.

  43. Duizend gezichten van zuivel ---- Recepten, wetenswaardigheden en curiosa uit de hele wereld. Door Ton van Es en Fon Zwart. Uitgave van Het Nederlands Zuivelbureau, 1988. Hardback met stofomslag, 244 p, illus.

  44. Een ontdekkingsreis door het land van de wijn ---- Zes door Jan Brusse gevonden en beschreven wijnen. Zaandam: Albert Heijn, z.j. Softcover 94 p, illus. De zes: de witte Cheverny; la Claverie; la Tour de France; Collioure; witte Côtes du Luberon; Côteaux de Pierrevert.

  45. Eeuwig in De Pijp ---- Hèt trefpunt voor maatschappelijk verkeer 1989-1998. Tekst Han Baaij, m.m.v. anderen. Rotterdam: Koppel, 1998. Hardcover 127 p, illus. Jubileumboek bij het 100-jarig bestaan van Bierhandel De Pijp in Rotterdam. Curieus: de kaft zit op z'n kop.

  46. Elementen van kwaliteitszorg | Begrippen en opvattingen ---- Door L. Hollands, L. Hendriks en H. Ariëns. Utrecht: Lemma, 2e druk 2002. Softback 119 pp.

  47. Elseviers grote wijnboek ---- Door Pamela Vandyje Price. Amsterdam/Brussel: Elsevier, vierde druk 1979. Hardcover met stofomslag, 191 p, illus; register. Stofomslag op twee plaatsen inegscheurd.

  48. Emma Brunt: Een ringetje rook ---- Met tekeningen van Ien van Laanen. Veldhoven: Ebas, 1993. Softcover 440 p. Zesde boekje in een reeks van door Ebas uitgegeven boekjes rond de sigaar.

  49. Etienne van Steenberghe: De wijnen van Bordeaux ---- Brussel: Artis-Historia, 1994. Hardback met stofomslag, 176 pp, illus.

  50. Foods that harm – foods that heal ---- An A-Z guide to safe and healthy eating'. Londen: The Reader's Digest Association Limited, 1996. Hardcover 400 p, illus. In het Engels.

  51. Franse wijnen ---- Door Francois Collombet en Jean-Paul Paireault. Lisse: Rebo, 1999. Hardcover met stofomslag, 296 p, illus.

  52. Frisdranken in Nederland ---- Een twintigste eeuwse geschiedenis. Door Peter Zwaal. Rotterdam: Stichting BBM, 1993. Hardcover 399 p, illus. Ex-bibliotheekboek, dus met labels enz. Nota bene: op één plaats is een illustratie, vermoedelijk een tabel, eruit geknipt; voor de rest verkeert

  53. Gezond en fit met behulp van de Kneipp-kuur ---- Door Gerhard Leibold. Uitgeverij Helmond, 1981. Sotfback 87 pp, illus.

  54. Gids voor de wijnen van Bourgogne ---- Door Graham Chidgey. Amsterdam/Brussel: Elsevier, 1979. Softcover 136 p.

  55. Grolsch: Koken met de vier jaargetijden ---- Tekst en redactie Martin van Huijstee. Uitgave van Grolsch, 1998. Multomap met losse bladen, 142 p. Traditionele en eigentijdse technieken van het koken met bier.

  56. Groot Amsterdams kroegenboek ---- Samengesteld door B. Ten Holter. Met een voorwoord van Simon Carmiggelt. Amsterdam: Van Ditmar, 1967. Softback 174 p.

  57. Grootvaders kruidenboek ---- De beste kruidentips; thee en andere recepten; kruidenoverizcht. Door Paul Seitz. Aartselaar: ZNU, 1999. Hardback 188 pp, illus.

  58. Handboek voor de wijnliefhebber ---- Door David Peppercorn, Brian Cooper en Elwyn Blacker. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, 1980. Hardcover met stofomslag, 255 p, illus.

  59. Hapjes en broodjes en toetjes ---- Verleidelijke ideetjes voor in de lunchdoos van de jonge kok. Door Gina Steer. Houten: Van Dishoeck/Unieboek, 2003. Hardcover 96 p, illus. Een kinderkoekboek.

  60. Heineken Brewery brochure ---- Publicatie van Heineken, jaar onbekend. Softcover 32 p, illus. Tekst in het Engels.

  61. Henk Westbroek: Mieke de melkkoe en het grote praatgeheim ---- Menken Van Griek, eerste en laatste druk 1993. Hardback 15 pp; geïllustreerd door Miranda Burger; 15,5 x 15,3 pp.

  62. Herwig Waterschoot: Het grote Nederlandse kroegenboek ---- Deurne/Ommen: Publiboek/Baart, 1982. Paperback groot formaat, 128 p.

  63. Het beste onder de kurk ---- Verhalen om te genieten; ingeleid door Karen Bloemen. Bussum: Stichting Aktiviteiten Slijters branche, 1995. Hardcover 127 p, illus. Verhalen van J.M.A. Biesheuvel, Graham Greene, Maarten 't Hart, Julio Cortázar, Renate Dorrestein, Cees Nooteboom, Jan Bro

  64. Het boek van de kaas ---- Door Christian Plume. Met recepten van Madeleine Othenin-Girard. Utrecht: Podium, 1969. Hardback 316 p, illus.

  65. Het champagne boekje ---- Door Cees Kingmans. 's-Gravenhage: Bzzztôh, 1989. Hardcover 63 p, illus; 15,5 cm.

  66. Het chocolade boekje ---- s-Gravenhage: BZZTôH, 1987. Hardcover 64 p, illus; 15,5 x 10,8 cm. Geschiedenis, folklore, legenden, recepten enz.

  67. Het literair eetboek ---- Een culinaire bloemlezing uit de wereldliteratuur, verzameld door John Müller; + 25 literaire recepten van Berthe Meijer; en een hors-d'oeuvre van Maarten 't Hart. Amsterdam: De Bijenkorf, 1985. Softcover 237 p.

  68. Het snoeperig leesboek ---- Samengesteld door Jeanne Roos. Uitgave van de Bijenkorf, 1991. Softback 128 p, illus. Van alles over snoep.

  69. Het wonderbrood ---- De Echte Bakker en de ontdekking van het GildeGoud. Een speciale uitgave van het het Echte Bakkersgilde, Wageningen. Tekst en tekeningen: Hennie Vaessen. Hardcover 30 p, illus.

  70. Hubrecht Duijker: Kijk op wijn ---- Een kleurrijke gids voor Europa's beste wijnen en wijnhaarden; met 300 foto's. Ede/Antwerpen: Zomer & Keuning, derde druk 984. Hardcover 160 p, illus.

  71. Hugh Johnson's standaard werk… ---- …van de wijnen van de wereld. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, 1984. Hardcover met stofomslag, 544 p, illus. Nederlandse editie onder redactie van gert Crum.

  72. In en om de grutterij ---- Door A.J. Bernet Kempers. Arnhem: Het Nederlands Openluchtmuseum, 2e druk 1979. Softback 52 p, illus.

  73. Joop Braakhekke: Koekschrift van een kookgek ---- Baarn: Tirion, 1998. Softcover 96 p, illus. Uitgave voor Peijnenburg.

  74. Kinderkookboeken: Hamburgers en hotdogs ---- Overheerlijke, snelle en makkelijke recepten voor jonge koks'. Door Gina Steer. Houten: Van Dischoekc, 2003. Hardcover 96 p, illus.

  75. Koffie ---- Door Pierre Massia en Hugo Rombouts. Brussel: Artis-Historia, 1995. Hardback met stofomlsag, 176 p, illus. Geschiedenis, teelt, verwerking, smaken, recepten enz.

  76. Lekker brood – het hoe, wat en waarom van brood ---- Uitgave van VLAM en Clavis. Door Productiehuis Impressant, Hasselt. Hardcover 29 p, illus. Info voor kinderen over granen, brood, bakkerij enz.; incl. enkele recepten.

  77. Lexicon van Franse wijnen ---- Door Laaurent van Eechoute. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, 1979. Softcover 255 p.

  78. Liefdesdranken | Zinnenprikkelende recepten met tuin- en keukenkruiden ---- Door William H. Lee en Lynn Lee. Amsterdam: De Driehoek. 1993. Softback 112 pp.

  79. Lof der tabak ---- Bezongen met pen, camera en tekenstift door mr. W.J. van Balen, F. Behrendt, S. Carmiggelt, Anton van Duinkerken, Frits Müller en vele anderen. Baarn: de Boekerij, 1958. Uitgegeven in opdracht van de N.V. Vereenigde Tabaksindustrieën Mignot & de Block in

  80. Mellie Uyldert: De taal der kruiden ---- Naarden: Strengholt, 6e druk 1972. Hardback met stofomslag, 260 pp, illus. Stofomslag matig; snede bovenkant groezelig.

  81. Michael Jackson: Spectrum bieratlas ---- Sassenheim: Rebo, vierde druk 1984. Hardcover met stofomslag 254 p, illus.

  82. Nieuwe voedingsleer ---- Door C. den Hartog et al. Utrecht: Het Spectrum, 9de geheel herziene druk 1988. Softback 483 p. Aula Paperback 159.

  83. Olie en azijn -- onmisbaar in de keuken ---- Door Petra Teetz. Aartselaar: ZNU, 2008. Hardback 64 pp, illus.

  84. Oliemolens ---- Door A.J. Bernet Kempers. Arnhem: Het Nederlands Openluchtmuseum, 2e druk 1979. Softback 108 p, illus.

  85. Onze lijn door de tijd ---- Wie mooi wil zijn, moet lijden. Door Eline Canter Cremers-Van der Does. Baarn: Moussault, 1975. Gekartonneerd 120 p, illus.

  86. Otto Holzhaus: Bier ---- Bussum: Michon, 1984. Hardcover 174 p, 25,5 x 25, 5 cm, illus.  Gepubliceerd op initiatief van Heineken Nederland B.V., Zoeterwoude. Geschiedenis en alle andere aspecten van bier. In uitstekende staat.

  87. Over fruit ---- Door Edm. Nicolas. Uitgave van het Centraal Instituut voor Voederonderzoek TNO, 1968. Softcover 76 p, illus.

  88. Over vis ---- Door Edm. Nicolas. Uitgave van het Centraal Instituut voor Voederonderzoek TNO, 1971. Softcover 76 p, illus. [visserij; vissen]

  89. Paul Fagel: Het keukenwoordenboek ---- Amsterdam: Rap, 1876, Softcover 103 p. Omslag sleets.

  90. Rolan Gööck: Tea ---- With 50 recipes from around the world, and exclusive photographs by Hans Joachim Döbbelin. Künzelsau: Sigloch, 1990. Hardback 189 p, illus. [thee]

  91. Ross Wilson: Scotch | Its history and romance ---- Newton Abott: David & Charles, 1973. Hardback met stofomslag 184 p, illus. Stofomslag verkleurd.

  92. Rossini | Eine kulinarisch-musikalische Biographie ---- Door Christoph Wagner. München: Mosaik, 1998. Hardback met stofomslag, 128 p, illus. Boek mist de bijbehorende cd.

  93. Rudolf Pierik: Spaanse wijnen ---- Met een voorwoord van Miguel Torres. UtrechtL Kosmos-Z&K, 2001. Hardcover 143 p, illus. In de reeks Culinaire Boekerij.

  94. Sherry ---- Door Wim Mey. Rhoon: Asjoburo, 1987. Hardcover met stofomslag, 200 p, illus. Alles over sherry: geschiedenis, bodem, wijngaarden, druifsoorten, sherryhuizen enz.

  95. Sidney W. Mintz: Sweetness and power ---- The place of sugar in modern history. Elisabeth Sifton Books | Viking, 1985. Hardcover met stofomslag, 274 p, illus. In het Engels over de plaats van suiker in de moderne tijd.

  96. Spaanse wijnen ---- Door A. Larrea e.a.; voorwoord van Hugh Jones. Het Spectrum, 1986. Hardcover met stofomslag, 224 p, illus.

  97. Spectrum drankatlas ---- De wereld van het gedestilleerd. Door Tony Lord. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, tweede druk 1980. Hardcover met stofomslag, 254 p, illus, register.

  98. Spectrum Kaasatlas ---- Door Nancy Eekhof-Stork. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, 1976. Hardcover met stofomslag, 239 p, illus.

  99. Spectrum opzoekboek: Voeding ---- 2000 begrippen van A tot Z. Door Ellen Govers. Utrecht: Het Spectrum, 2001. Softback 235 pp.

  100. Technologie des Zuckers ---- Uitgegeven door de Verein der Zuckerindustrie. Hannover: Verlag M & H. Schaper, 1955. Hardcover met stofomslag, 781 p. [suiker]

  101. The North British Distellery Company Ltd. 1885-1985 ---- The NB, the first hunderd years. Door Leslie Gardiner. Hardback met stofomslag, 64 p, illus. In het Engels.

  102. The painter, the cook and the art of cucina ---- Door Anna Del Conte en Val Archer. London: Conan Octopus,  2007. Hardcover met stofomslag, 256 p, illus. 'Over 100 exquisite oil paintings are accompanied by stories about food and recipes from local producers and cooks.' [Italiaanse keuken]

  103. The wine atlas of California, with Oregon and Washington ---- A traveller's guide to the vineyards. Door Bob Thompson. London: Mitchell Beazley, 1993. Hardcover met stofomslag, 240 p, illus.

  104. The wines of Saint-Émilion and Pomerol ---- Door Jeffrey Benson en Alastair Mackenzie. Sotheby Publications, 1983. Hardcover met stofomslag, 278 p, illus. In het Engels.

  105. Traditionele cajun gerechten ---- Door Constance Lamberts. Utrecht/Antwerpen: Kosmos-Z&K Culinaire Boekerij, 1993. Softback 80 p, illus.

  106. Tussen fles en glas ---- Twaalf maanden wijnverhalen. Door Lucette M. Faber. Houten: Unieboek, tweede druk 1999. Hardcover 80 p, illus. Bundeling van wijnkennis aangeboden door Simac.

  107. Udo Pini: Bier ---- Berlijn: Feierabend, 2003. Hardcover met stofomslag, 96 p, illus; 17 cm. Nederlandse editie.

  108. Van alle markten ---- Een wereldselectie van vegetarische gerechten. Door Torth Wells. Novib / Schuyt & CO /BCOS: 1995. Softcover 176 p, illus.

  109. Van gestoofde tulpebol tot gepocheerde tarbot ---- Uitgave t.b.v. het 50-jarig bestaan van Thijs Groothandelcentrum, 1944-1984. Softcover, illus.

  110. Vive le vin de France ---- Amsterdam: Stichting Wijnpropaganda, voorjaar 1963. Softcover 48 p, illus. Tekst Wina Born. Over Franse wijnen dus.

  111. Voeding en verzorging van een wielrenner ---- Door Ruud Bakker. Valkenswaard: Sport-Express, 1984. Softcover 128 p, illus. Ruud Bakker was tien jaar de verzorger van Ti/Raleigh.

  112. Voeding en verzorging van een wielrenner ---- Door Ruud Bakker. Valkenswaard: Sport-Express, 1984. Softcover 128 p, illus. Ruud Bakker was tien jaar de verzorger van Ti/Raleigh.

  113. Wat je van vèr haalt is lekker ---- Bijzondere groenten & vruchten uit binnen- en buitenland. 105 kleurenfoto's, praktische tips voor kopen en bewaren, tientallen bruikbare en smakelijke recepten en een alfabetisch overzicht. Uitgaven Van Groenten & Fruit Buro, Den Haag. Softcover 192 p, il

  114. Wijn & reisboek Frankrijk ---- Door Hubrecht Duijker. Bussum: Unieboek/Van Dishoeck, 1979. Softcover 146 p, illus; 26 cm.

  115. Wijn, wijngaarden en wijnmakers ---- Een reis langs 67 top-wijngaarden uit 5 landen. Onder redactie van Serena Sutcliffe. Utrecht/Antwerpen: Het Spectrum, 1982. Hardcover met stofomslag, 256 p, illus. Zijkant licht gevlekt.

  116. Wijnen van de wereld ---- Door Cyril Ray. Bussum: Van Dishoeck, 1979. Hardcover met stofomslag, 125 p, illus.

  117. Wijnlogboek ---- Houten: Van Dishoeck/Uniekboek, 2003. Hardcover 72 p, illus. Tekst Marianne Koolen. Inleiding tot wijnproeven, met logboek voor het noteren van gegevens en bevindingen.

  118. Wim Koesen: De fallische keuken ---- De ontdekking van de oerman in de 21e eeuw. Hoe de nieuwe man een kansloze culinaire oorlog voert tegen de vrouw alvorens voorgoed ten onder te gaan. Noordbeemster: Laurens Uitgeef, 2004. Softcover 512 p.

  119. Wines of Bordeaux ---- Door David Peppercorn. Londen: Mitchell Beazley, 2002. Hardcover met stofomslag, 216 p. In het Engels. [wijn]

  120. Wines of Italy ---- Door Burton Anderson. Londen: Mitchell Beazley, herziene uitgave 2002. Hardcover met stofomslag, 224 p. In het Engels. [wijn]

  121. With Love – alles over koffie ---- Tekst en redactie Stefan van Wieringen. Uitgave van Fair Trade, 6e-7e druk 2003. Softcover 48 p, illus.

  122. Zo gezond als een vis! ---- De vissen, schaal- en schelpdieren uit de Noordzee. Door Peter de Lijser. Oostburg: Stichting VVO - Le Papillon, 1999. Softcover 97 p, illus.


Stuur door

t.e.a.b

Bieden is ook mogelijk!

1 jaar, 9 maanden lid van Speurders.nl
Breda, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 160054777