• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Verzoeking

Aangeboden 8 dagen geleden door Boekenbalie (4x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 
Verzoeking
Harlan Coben
9789022571286
 
Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: Heruitgave. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
 
Dan is jeugdhulpverlener. Het telefoontje is zoals vele anderen: een dertienjarig meisje, vermoedelijk misbruikt, een adres en de opdracht poolshoogte te nemen. Als hij het huis betreedt en de tv-camera's ziet, de verslaggever tegen hem hoort schreeuwen over zijn seksuele omgang met een minderjarige en de politie hem in de boeien slaat, beseft Dan dat zijn leven voorbij is. Drie maanden later is Dan verdwenen, dood gewaand nadat de vader van het slachtoffer verklaarde de verkrachter van zijn dochter te hebben vermoord. Wendy, de journaliste die Dan voor de ogen van de natie wist te ontmaskeren, volgt op dat moment het verhaal van een vermist meisje uit een nabijgelegen wijk. Maar dan krijgt Wendy een vreemd telefoontje. Enkele lang verborgen geheimen komen bovendrijven, en Wendy vraagt zich af of ze destijds wel echt zo'n goed onderzoek heeft gedaan, of dat een onschuldige man het slachtoffer is geworden van een veel groter schandaal.
 
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789022571286
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Harlan Coben
  • SKU (eigen artikel code): 363900304

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 4,95

7 maanden lid van Speurders.nl
Rotterdam
  Advertentienummer: 186533313