• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Jannes van Everdingen - De beste behandeling bij 56 ernstige

Aangeboden 1 jaar, 10 maanden geleden door Post (119x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Jannes van Everdingen - De beste behandeling bij 56 ernstige ziekten
1995, Bosch & Keuning/Consumentenbond
239 pag., isbn 90 2460 220 3
goede staat
t.e.a.b. (s.v.p. bieden exclusief de eventuele portokosten)


"Dit boek stelt u in staat om zelfstandiger en meer bewust met uw gezondheidsproblemen om te gaan. Steeds meer mensen willen immers zelf meebeslissen als ze ziek zijn.
U vindt hier een overzicht van 56 belangrijke ziekten waarmee u uiteindelijk bij een specialist terechtkomt. Er is gekozen voor veelvoorkomende ziekten die ernstige, veelal chronische, klachten geven.
De ziekten zijn onderverdeeld naar het deel van het lichaam waarop ze betrekking hebben. Onder ¢centraal zenuwstelsel¢ bijvoorbeeld, vindt u migraine, multiple sclerose, Parkinson, hersenbloeding/beroerte, dementie en epilepsie. Andere hoofdstukken behandelen de stofwisseling, zintuigen, skelet en spieren, longen, hart- en bloedvaten, bloed, maag en darmen, lever en galblaas, nieren, voortplantingsorgnen en de huid. Aan kanker is een groot algemeen hoofdstuk gewijd. Het boek sluit af met een hoofdstuk over pati«ntenrechten.
U wordt o.a. geïnformeerd over welke onderzoeken noodzakelijk zijn, wat de beste behandeling is en welke medicijnen daarbij horen, wat u eventueel zelf kunt doen en waar u meer informatie kunt vinden.
Dit boek is een onmisbaar instrument voor de mondige patient."


Hebt u interesse in meer boeken? Zie dan ... alle advertenties.

Stuur door

t.e.a.b

Bieden is ook mogelijk!

14 jaar lid van Speurders.nl
Midwolda, Groningen
  Advertentienummer: 172891344