• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

091 - Natuurlijk houd ik van je .. - Marjolein Hurkmans

Aangeboden 1 jaar, 25 dagen geleden door De 2e Ronde (181x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Natuurlijk houd ik van je .. hoe heet je ook alweer? - Marjolein Hurkmans.
Man zoekt vrouw voor snelle seks of ware liefde
Sex and the City, Rozengeur & Wodka Lime, Ally Mc Beal... Is er iets wat we nog niet weten van de dertigplusvrouw en haar eeuwige jacht naar de ware? Ja, dat is er. We weten niets van haar prooi. 'De ware' blijft meestal slechts een vage figurant in een maatpak om wie tranen worden gelaten en op wiens telefoontje wordt gewacht. Tijd om eens nader kennis met hem te maken.
Wat beweegt de man die vrouwen lijkt te gebruiken als papieren zakdoekjes, maar intussen hunkert naar de ware liefde? De man die vreselijk zijn best doet om te communiceren, maar soms gewoon ergens geen mening over heeft? De man die zich af en toe laat regeren door zijn hormonen en dan het bed deelt met een vrouw met wie hij overdag niet dood gevonden zou willen worden?
Ruud is zo'n man. Hij woont op een etage, zijn beste vriend is de wandelende tak die de wereld bestudeert vanuit zijn terrarium op een veel te duur gekocht designtafeltje en zonder zijn espressoapparaat is hij nergens. Af en toe is hij verliefd, maar nog veel vaker is hij het niet. En toch floreert zijn seksleven, want Ruud ziet niet in wat liefde en seks eigenlijk met elkaar te maken hebben. Hij is namelijk een dertigplusman en geen dertigplusvrouw. En dan liggen de zaken geheel anders. De singleman anno 2004 heet Ruud en dit is zijn kant van het verhaal!
ISBN 90-453-0355-8 / Uitgeverij BZZTôH bv
staat: z.g.a.n. / type: pocket / 191 blz. / gewicht: 262 gr.
verzendkosten koper / ophalen is ook mogelijk.
De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.
In tegenstelling wat veel 2e hands boeken-webwinkels doen, maak ik van ieder boek zelf de foto's, dus "What you see, is what you get."
Neem een kijkje bij mijn overige advertenties, wie weet zit er iets voor u bij!

Stuur door

€ 2,-

9 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Havelte, Drenthe
  Advertentienummer: 179874567