• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

077 - De al te grote fantasie van Olivia - Helen Fielding

Aangeboden 6 maanden geleden door De 2e Ronde (97x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

De al te grote fantasie van Olivia Joules - Helen Fielding auteur van Het Dagboek van Bridget Jones

Ze is de vrouwelijke variant van James Bond: Olivia Joules, een journaliste met lef en fantasie, die zich ontpopt als een briljante meesterspion.
Tijdens de presentatie van een nieuwe gezichtscrème waarover ze een artikel schrijft, ontmoet Olivia de maker van deze zalf, de machtige Pierre Ferramo. Hij is een man met mysterieuze ogen, een goede smaak, exotische buitenhuizen en een dubieus Frans accent. Ferramo probeert Olivia te verleiden, maar ze wordt achterdochtig. Zou Ferramo een terrorist zijn, uit op vernietiging van de westerse wereld, die zich verhult achter een gordijn van glitter en glamour? Of is deze gedachte het gevolg van haar rijke verbeeldingskracht?
De al te grote fantasie van Olivia Joules is het hilarische, meeslepende verhaal van Olivia's gevecht tegen terrorisme. Gewapend met een hoedenspeld, haar vlijmscherpe geest en een speciale bh met afluisterapparatuur volgt zij haar intuïtie, van de hitte in Miami tot de palmbomen van Los Angeles, van de glinsterende wateren van de Caribische Zee tot de woestijnen in het Midden-Oosten. Een nieuw, geweldig personage van de auteur van Bridget Jones!

ISBN 90-446-0391-4
staat: z.g.a.n. / type: paperback / gewicht: 460 gr.

verzendkosten koper / ophalen is ook mogelijk.

De 2e Ronde, uw adres voor goede en goedkope 2e hands boeken.
In tegenstelling wat veel 2e hands boeken-webwinkels doen, maak ik van ieder boek zelf de foto's, dus "What you see, is what you get."
Neem een kijkje bij mijn overige advertenties, wie weet zit er iets voor u bij!

Stuur door

€ 2,-

Bieden is ook mogelijk!

9 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Havelte, Drenthe
  Advertentienummer: 179785508