• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

220 Volt Compressor, 800 Liter per minuut !!

Aangeboden 6 dagen geleden door Vorstmantrading (7 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Grote Compressor op 220 Volt welke de onvoorstelbare hoeveelheid van 800 L/min levert!!! Door slim gebruik van de techniek kan op 1 zekering van 16A op 220 volt deze compressor worden gebruikt voor Straalwerkzaamheden , schuren , spuiten of ander werk waar een groot luchtvolume bij wordt gebruikt.

Daar waar geen 380 volt voorhanden is , en er toch met een grote hoeveelheid aan lucht moet worden gewerkt, dan is hier uiteindelijk de oplossing.

Waar andere leveranciers blijven steken op max 350 l/min, levert VORSTMANTRADING een zeer degelijke compressor waarmee Stralen , schuren , spuiten enz. toch kan worden uitgevoerd , zolang er 220 Volt beschikbaar is , 16 Ampère tr. afgezekerd.

Door een slimme constructie met gebruik van 2 simultaan draaiende nano-elektromotoren kan hier op een tank van 150 liter een hoeveelheid van 800 L/min worden geleverd door 2 stuks gietstalen 2 cilindercompressoren van hoge kwaliteit.

Een hoog rendement wordt verkregen door gebruik making van concentrische kleppen ipv de gebruikelijke vlinderkleppen, hetgeen ook minder warmte ontwikkeling voortbrengt.

Door de hoogwaardige constructie en het hoge rendement en debiet  is deze compressor een eenling in de wereld van 220 volt compressoren.

Tel daarbij op de gunstige prijs van € 1239,50 ex btw en het wordt duidelijk dat gebruik van een 380 volt compressor kan worden vermeden.

 Gezien het gewicht van deze compressor is afhalen de enige juiste methode om in het bezit te komen van deze krachtpatser.

Kijk voor meer info op de website van 

VORSTMANTRADING

Stuur door

€ 1.239,50

10 jaar lid van Speurders.nl
S gravendeel, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 178480275