• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

RockSono Base 1200x600x45mm Rd:1.20 10pl/pak (=7,20 m2)

Aangeboden 6 maanden geleden door De Isolatieshop (30 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


RockSono Base 1200x600x45mm
Rd:1.20 10pl/pak (=7,20 m2)
(BouwPlaat 210)
 
RockSono Base is een geluidswerende en thermische steenwolplaat. De platen zijn uitermate geschikt voor de isolatie van houten vloeren, voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds. De steenwolplaat is daarnaast geschikt als brandwerende vulling voor binnenwanden met een constructie van hout of metaal. Doordat het materiaal onbrandbaar is, wordt de brandwerendheid van de constructie verhoogd.
 
De platen zijn licht van gewicht en veerkrachtig, waardoor u ze gemakkelijk zelf verwerkt. Het materiaal is daarnaast relatief goedkoop en biedt een betrekkelijk goede isolatiewaarde. Wilt u zowel thermisch als akoestisch isoleren, maar mag het niet teveel kosten? Neem dan zeker steenwolplaten mee als optie. 
 
Plus- en minpunten van deze steenwolplaat
 
+ Een goedkoop materiaal
+ Brandwerend
+ Relatief goede isolatiewaarde
- Ruimteverlies
 
Een nadeel van steenwol is dat het bij een gelijke isolatiewaarde dikker is dan bijvoorbeeld PIR. Om een isolatiewaarde van ongeveer 1,35 te bereiken, heeft u een steenwolplaat van 50mm nodig. Als u voor PIR kiest, bereikt u deze waarde al met aan plaat van 30mm. Wilt u dun maar toch hoogwaardig isoleren? Kijk dan eens bij het PIR-isolatiemateriaal. Dit is een wat duurder alternatief, maar biedt dus de mogelijkheid om dun te isoleren. 
 
Deze steenwolplaat heeft een afmeting van 1200x600x45mm en een Rd-waarde van 1,20. Meer eigenschappen vindt u op het tabblad ‘specificaties’. Heeft deze plaat niet de gewenste dikte? Wij leveren de RockSono Base platen ook in andere diktes.
 
Wij adviseren u om het volgende mee te bestellen:
 
Dampremmende folie: wanneer de wandzijde een significant andere temperatuur of vochtigheid heeft, moet een dampremmende folie over de isolatie geplaatst worden.
 
Isolatiemes: onmisbaar om de steenwol op maat te snijden.
 
Aluminium tape: steenwolplaten sluiten van nature al goed aan. Wilt u toch zeker weten dat er geen naden ontstaan? Plak ze dan af met deze tape.
 
Gipsplaten: voor een mooie en strakke afwerking van uw isolatieklus.
 
Gipsplaatschroeven: om uw gipsplaten te bevestigen tegen het isolatiemateriaal.
 
Heeft u vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op.
 
De Isolatieshop B.V. 
Hengelder 40 
6902 PA  ZEVENAAR
tel. 0316-330365
fax: 0316-330366

 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Rockwool

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 29,55

8 maanden lid van Speurders.nl
Zevenaar
  Advertentienummer: 175549605