• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Ariens "Zero-Turn" zitmaaier = de beste waar voor uw geld !

Aangeboden 6 dagen geleden door Helthuis Tuin en Parkmachines BV (116 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Ariens is gespecialiseerd in zero-turn maaiers en biedt een complete lijn van "Zero-Turns" voor zowel de particulier als de professional. De term "Zero-Turn" verwijst naar de draaicirkel van nul centimeter. U kunt namelijk op de plaats waar u staat een perfect rondje draaien van 360 graden. Deze techniek, oorspronkelijk ontwikkeld voor de professionele groenvoorziener, vindt steeds meer de weg naar de particuliere gebruiker. Ook daar zijn tijdbesparing en lage onderhoudskosten steeds belangrig.   Met een ZERO-TURN maaier maait u eenvoudig baan voor baan zonder stukken over te slaan of uw gras te beschadigen.Door de enorme wendbaarheid zult u minder of geen tijd hoeven te besteden aan kantentrimmen.
KENMERKEN van Ariens zero-turn zitmaaiers

Moderne 2-cilinder motoren Met ruim voldoende vermogen, laag brandstofverbruik en laag geluidniveau zorgen voor een komfortabele bediening en hoge prestaties.

Dubbele stuurhendels Volledig verstelbaar en gedempt verhogen het comfort. Eenvoudig volledig wegklapbaar voor een ruime toegang tot de machine.

Voetbediende maaideklift Snel en eenvoudig uw maaihoogte instellen.

Onderhoudsvrije zwenkwielvork lagerbussen Hebben geen vet nodig en zijn ontworpen voor een lange levensduur.

XLerator maaidek Is ontworpen om met minder vermogen meer gras sneller te verwerken en verder weg te blazen. Dit verhoogt de maaisnelheid en verlaagt het brandstofverbruik. Optioneel is er voor de zijuitworp maaiers en mulchkit leverbaar.

Stoel Zacht, comfortabel en met een hoge rugleuning maken maaien moeiteloos en plezierig. U kunt het comfort verder verhogen met de optioneel leverbare armsteunen ( standaard op ZOOMXL ). 

Hydrostatische aandrijving Twee onafhankelijke wielmotoren die worden bedient door de twee stuurhendels zorgen voor trapeloze snelheidsregeling per aangedreven wiel.Dit zorgt voor een enorme wendbaarheid.

Robuuste achterbumber Beschermt de machine bij een aanrijding en is ( optioneel ) voorzien van een trekhaak waaraan diverse accessoires bevestigt kunnen worden.

Motorkap Isoleert de gebruiker tegen extra geluid en warmte van de motor terwijl hij eenvoudig naar voren gekanteld kan worden voor een ruime toegang tot het motorcompartiment.

Nog niet overtuigd? Bel voor een vrijblijvend demonstratie op locatie of dichtstbijzijnde dealer !Met vriendelijke groet,

Helthuis Tuin en Parkmachines BV
Oranje 2
6666 LV Heteren
T: 026-47 23 464
F: 026-47 22 722
E: info@helthuis.nl

Kijk voor meer informatie op: http://www.helthuis.nl

Stuur door

n.o.t.k.

Heteren, Gelderland
  Advertentienummer: 182441306