• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

HYDRARAM HPC-600 (bj 2019)

Aangeboden 6 maanden geleden door Hydraram (20x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

HYDRARAM HPC-600

Type: Bouwmachine
Toepassingsgebied: Grondverzet
Ledig gewicht: 1.900 kg

Hydraram palenkrakers worden gebruikt voor het slopen van vierkante funderingspalen. De beitels van deze palenkraker dringen door middel van een scharnierende constructie in de paal. Dit zorgt voor een optimale manier van kraken, wat de kans op verkeerd gekraakte palen minimaliseert.
De bedoeling is om de wapening te behouden, omdat in de meeste gevallen een nieuw gebouw de reden is voor de ontmanteling. Pogingen om de funderingspalen te verwijderen met cementvergruizers mislukten omdat de wapening vaak te veel was beschadigd.
Bovendien hebben grote vergruizers geen kaakopening die groot genoeg is om op de diameter van de palen te passen. De openingsbreedte van een verpoederaar van 2,5 ton is ongeveer 85 cm. Om de verpulveraar in staat te stellen zijn volledige kracht te bereiken, is de paal gedeeltelijk in de kaak ingevoerd. Dit vermindert de openingsbreedte of de diameter van de stapel aanzienlijk. Een geschikte drager voor de vergruizer is echter nodig. Zo werd een eenvoudigere en goedkopere oplossing gecreëerd - de HPC-serie.
Het model HPC-500 is geschikt voor palen 320x320 mm tot 500x500 mm. De HPC-350 is geschikt voor palen 220x220 mm tot 350x350 mm.
Geïnteresseerd? We doen u graag een vrijblijvende offerte! Neem voor meer informatie contact met ons op per e-mail: info@hydraram.com

Stuur door

t.e.a.b

8 maanden lid van Speurders.nl
Surhuisterveen, Friesland
  Advertentienummer: 183058703