• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Maak zelf een Trojaans Paard (bouwplaat Paard van Troje)

Aangeboden een dag geleden door Noodzaken.nl (8x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Make this Trojan Horse
 
Slechts lijm, een schaar of mes en een portie geduld zijn vereist om dit bouwplaat-boek, waarvan de pagina's gedrukt zijn op stevig papier, te veranderen in een prachtig model van het beroemde Paard van Troje uit de Griekse mythologie.
 
Kenmerken bouwplaat Maak je eigen Paard van Troje:
  • Het geheime luik in het paard kan geopend worden, waardoor je in het paard van Troje kan kijken.
  • Er zitten uit te snijden/knippen figuurtjes bij het model van Griekse soldaten, Trojaanse burgers en poortwachters om de beroemde scene uit de mythe mee na te bootsen.
  • Het model is afgebouwd 33 cm hoog en 67 cm breed.

De handleiding van 2 pagina's aan de binnenzijde van de kaft is in het Engels, maar niet moeilijk om te volgen. Dit omdat het als een soort stripverhaaltje opgezet is met duidelijke illustraties waarin te zien is wat je moet doen.
 
Productinformatie:
Titel: Make this Trojan Horse
Geschikt voor: 9-99 jaar
Bindwijze: paperback
ISBN: 9780746093535
Aantal pagina's: 32
Afmeting: 305 x 229mm
Auteur/Illustrator: Iain Ashman
 
Paard van Troje
 
Het paard van Troje is een van de bekendste verhalen uit de Griekse mythologie, waarin verteld wordt hoe, tijdens de Trojaanse oorlog, belegerende Grieken erin slagen om Troje binnen te dringen door zich te verstoppen in een reusachtig houten paard. Het paard dat door de nietsvermoedende inwoners van Troje binnen de stadsmuren werd gehaald.
 
15,000+ klanten - Al meer dan 10 jaar specialist - Levertijd 1 - 2 dagen - Gratis verzending vanaf EUR 75 - Met afhaalmogelijkheid in Enschede
 
Noodzaken helpt je voorbereiden op noodsituaties
Noodzaken is al meer dan 10 jaar specialist in noodpakketten, waterfilters en noodrantsoenen! In onze webwinkel vind je honderden artikelen voor preppers en noodzakelijkheden en gadgets op het gebied van survival, bushcraft, kamperen en buitensport. Bestel je op werkdagen voor 18 uur dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. En met 30 dagen bedenktijd en een goede service zit je helemaal goed bij Noodzaken.
 
Noodzaken.nl
Ir. Hanlostraat 15
7547 RD Enschede
Nederland
 
Contact opnemen met Noodzaken
Tijdens openingstijden op werkdagen zijn we bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1269 1110. Je kunt natuurlijk ook altijd een e-mail sturen naar info(@)noodzaken.nl of het contactformulier op onze site gebruiken. We beantwoorden vragen die op werkdagen binnenkomen over het algemeen binnen een uur, en anders zeker binnen één werkdag. Op woensdagmiddag is Noodzaken telefonisch niet bereikbaar vanwege papa-dag. Bestellingen worden wel gewoon verwerkt op woensdag.
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 9780746093535
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Usborne Bouwplaten
  • SKU (eigen artikel code): 9780746093535
  • Import prijs: € 14,99

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 12,99

11 maanden lid van Speurders.nl
Enschede, Overijssel
  Advertentienummer: 192867369