• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Kellux® Terrasoverkappingen met Douglas onderbouw

Aangeboden 5 dagen geleden door Twenterandtrading.nl (39x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Een Kellux® terrasoverkapping met Douglasonderbouw geeft een robuuste en stoere landelijke uitstraling. De veranda's worden samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Door ons zelf geslecteerd Douglas hout en Pergolux polycarbonaat en profielen.
Wij zijn de goedkoopste in Nederland!
Prijsvoorbeeld:
Kellux® Douglas Terrasoverkapping 3 x 2,5 mtr, uitgevoerd met Pegolux profielen en helder of warmtewerend opaal polycarbonaat. Prijs: €410,- / €496,-*

Kellux® Douglas Onderbouw 3 x 2,5 mtr Prijs: €165,- / €199,-*

*respectievelijk excl./incl btw afgehaald te Lutten (ov) of Vriezenveen
De Douglas Kellux® onderbouw:
De Kellux® onderbouw van Douglas is bestaat uit 1e klas hout door ons zelf geslecteerd, waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd. De aluminium constructie is standaard verkrijgbaar in twee RAL-kleuren: 9001 crème wit en 7016 antraciet structuurlak.De overkappingen worden compleet en als bouwpakket gratis thuis geleverd. De veranda's zijn met behulp van de onze montagehandleiding eenvoudig zelf te plaatsen.
De daken:
De daken worden geleverd met Pergolux profielen. De 16mm polycarbonaat platen hebben een extra stevige (XS) structuur, waardoor de kanaalplaten bestand zijn tegen alle weersinvloeden. De platen zijn nagenoeg onbreekbaar. De polycarbonaat platen kunnen in 2 versies worden geleverd; helder of warmtewerend opaal.

Kellux® Glazen schuifdeursystemen (optioneel):
Met het Kellux® glazen schuifdeur systeem bouwt u uw overkapping of veranda in een handomdraai om tot volwaardige tuinkamer waar u het hele jaar kunt genieten. De Kellux® slidingdoors geven door hun onopvallende aanwezigheid een prachtig zicht naar buiten en zijn daarom ideaal toepasbaar voor meer comfort in uw terrasoverkapping of op uw balkon. Zo kunt u regen- en windvrij genieten, daarbij zal een terrasverwarmer onder uw terrasoverkapping efficiënter kunnen worden benut. Ook zijn de schuifdeuren prima toepasbaar als scheidingswand, balkonbeglazing of terrasbeglazing. De 10mm gehard glazen panelen zijn bestand tegen weersinvloeden en de krachten van materialen die er mogelijk mee in aanraking komen. De sliding doors lopen over een lage aluminum rail, de drempelhoogte is minimaal. Ook kan er voor gekozen worden de rail geheel te verzinken/gelijkvoers aan te brengen. De glazen panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan de onderzijde, waar onderhoudsarme wielmodules zorgen voor een soepel schuiven. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen begeleidt met een aluminium geleideprofiel welke is gevoerd met borstelstroken.
Optioneel kunt u uw Kellux® glazen schuifpui ook links en rechts voorzien van verticale eindprofielen, zodat het er nog strakker uitziet. Ideaal in combinatie met uw terrasoverkapping.

Vraag verblijvend onze productinformatie of offerte op via whatsapp 06-39720319 Onze adviseurs helpen u graag!


Kellux® maakt luxe betaalbaar

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, klik op de link in de advertentie of bel, app of mail ons


Tel/App 06-39720319

E mail;


Wij verkopen ook diverse partijen; #hekwerk #dubbelstaafs #enkelstaafs #isolatie #polycarbonaat #kanaalplaten #lichtkoepels #terrasoverkappingen #veranda #carports #gereedschapswagens zie onze ander advertenties

Stuur door

n.o.t.k.

2 jaar lid van Speurders.nl
Vriezenveen, Overijssel
  Advertentienummer: 183059606