• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

A kwaliteit Steiger planken en kunststof onderliggers €9,99

Aangeboden 3 maanden geleden door Kunststofbalk.nl goedkoopste europa (496x bekeken, 1x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Planken riggels en palen 4x7x300 cm €9,99 ex €12,08 lengtes van 3 mtr
Veel kunststof producten breken bij vorst. Onze producten zijn. Versterkt met kwalitatief het beste kunststof.
Waarom Naast fantastische looks biedt kunststofbalk ook heel wat praktische voordelen. Onze producten zijn duurzaam en onderhoudsarm , gerecycled en veel milieubewust Je hoeft dus niet voorzichtig te zijn ,en geen uren schoon.
40% gerecycled vanuit de zeeën en rivieren 60% gerecycled verzameld plastic met sterk makende vezels.
Samenstelling De unieke samenstelling van planken en tegels biedt heel wat voordelen. De lagen van glasvezel en kunstof verzekeren de dimensionale stabiliteit van de vloer, terwijl de slijtlaag een lange levensduur met weinig onderhoud garandeert.
Bescherming Onze producten hebben een beschermende coating, voor extra weerstand tegen slijtage en krassen, en een vochtbestendige afwerking met een unieke en levenechte textuur.
Praktische voordelen Onderhoudsarm Eco U werkt ook mee voor een betere wereld Water en slipbestendig Vochtbestendig, perfect voor omgevingen met verhoogd risico op uitglijden, zoals steigers
Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk De beschermlaag stoot naast vuil ook huisstofmijt en andere allergenen af. Een simpele waterspuit of zelfs hogedrukspuit zorgt ervoor om de balken hygiënisch te houden.
Minieme restindruk Slijtvast, met een bewezen weerstand tegen de impact van intensief gebruik.
Geschikt voor speelplaatsen
Vrijwel alle gemeentes gebruiken onze producten voor onderhoudsvrije en kindvriendelijke speeltoestellen
Select Topkwaliteit aan een selectief prijsje Wij gebruiken ook gerecyclede kleding in onze producten. Normalite werden deze kleding verbrand, maar door innovatie maken wij nu een mengsel samen met gerecycled plastic. Om hier ook palen en balken van te maken.
Het beste van veel werelden De collectie Select combineert de natuurlijke elegantie van kleding en plastic met de praktische voordelen van slijtvast kunststof. Functioneel design in verschillende maten stijlvolle patronen. Ja, Select maakt jou leven lekker makkelijk behalve om te kiezen dan.
Een slimme keuze Sterke prestaties en technische specificaties: makkelijk in onderhoud en slijtage.
Voor info stuur een berichtje of e-mail of bel ons
kunststofbalk nl

Stuur door

€ 9,99

Bieden is ook mogelijk!

Geverifieerd verkoper 
Zuidland, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 183124135