• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

unit/schaftkeet/keet/container/zeecontainer

Aangeboden 5 jaar geleden door Jk store (16757x bekeken, 10x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Op zoek naar een zeecontainer? Dan bieden wij een goed alternatief!

Een demontabele opslagcontainer, de voordelen ten opzichte van een zeecontainer  zijn dat ze makkelijk op een aanhanger te vervoeren zijn. en met mankracht in elkaar gezet kunnen worden, er hoeft dus geen kraan aan te pas te komen!

Containers zijn geschikt voor div. doeleinden: schafkeet, bouwkeet, materiaal opslag, bandenopslag, opslag hooi en stro, self storage, nachtleveringen, extra opslag bij festivals en evenementen, motor stalling, fietsstalling, rokersruimte etc etc

Leverbaar in de lengte maat 2,25 - 3 - 4 - 5 en 6 meter, tevens bestaat de mogelijkheid om ze in de lengte aan elkaar te koppelen zodat elke gewenst lengte maat mogelijk is! De breedte is 2,20m en de hoogte is ook 2,20 meter. Ze worden standaard geleverd met een houten vloer en dubbele deuren in de korte zijde, maar ook leverbaar met dubbele deuren in de lange zijde. Containers kunnen bij ons afgehaald worden als bouwpakket, maar tevens bieden we de mogelijkheid om te bezorgen op locatie, en evt. te assisteren bij montage.

Vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Met vriendelijke groet,

Jack Kursten

JK Store

tel 06-51868434

Stuur door

€ 900,-

14 jaar lid van Speurders.nl
Gastel, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 148400659