• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Tekoop deze hele nette Hymer met Mercedes onderstel

Aangeboden 13 dagen geleden door Coen Nijhuis (527 x bekeken)

Kenmerken

Lengte
790.0 cm.
Slaapplaatsen
4
Type
integraal
Merk motor
Mercedes
Conditie
gebruikt
Brandstof
diesel
Kilometerstand
151000 km.
Bouwjaar
2001
Hoogte
278
Max. gewicht
4600
Ledig gewicht
3285
Kenteken
2ksf47

Omschrijving

Deze hele mooie hymer van het Merk Mercedes Benz 416 CDI met het bouwjaar 2001. Staat te koop. De camper is gekeurd op groot rijbewijs ( C1 ) en voor zien van een trekhaak. Door zijn achter wiel aandrijving een echt trekpaard voor in de bergen. Met zijn automatische versnellingsbak is rijden met deze woonwagen een genot. Aan gekomen op

Een camping of camper plek, zet je de camper klaar en druk je op de knop, de camper zet zicht zelf waterpas en staat dan ook als een blok. De grote luifel zorgt voor genot om bij de camper te zitten. In de camper bevind zich een vast bed waar je goed kunt liggen ( ook als je groot bent ) daar naast heb je een rondzit en 2 pilootstoelen die kunnen draaien. Mochten er nog meer mensen willen slapen kun je voor in het hefbed laten zakken en daar ook nog met 2 personen slapen. 

Bij vertrek heb je een grote garage waar veel in past, en achterop nog een fietsen rek voor 2 fietsen. Evt. Is er een motor rek bij te krijgen voor 1 motor of 2 scooters. Ook heb ik er een dolby bij om een kleine auto mee te nemen. Dus rond om alles is mogelijk om heerlijk te genieten van deze mooie camper. 


Onderhoud is dealer onderhouden, en de camper word geleverd met nieuwe apk. Evt. Keuringen van ANWB, arag, tuv, dekra zijn welkom.


Vraagprijs € 28500,00

Stuur door

€ 28.750,-

13 dagen lid van Speurders.nl
Enschede, Overijssel
  Advertentienummer: 179964892