• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

De Minicamper CampUniQ is dé kleinste camper (Doblo, Combo)

Aangeboden 2 jaar geleden door 3DotZero Automotive BV (8747x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Lengte
485.0 cm.
Slaapplaatsen
2
Type
bus camper
Merk motor
Fiat
Conditie
zo goed als nieuw
Brandstof
diesel
Kilometerstand
10 km.
Hoogte
195
Max. gewicht
2400
Ledig gewicht
1800

Omschrijving

CampUniQ interieur in Fiat Doblo Maxi

Het unieke, hoogwaardige en verrassende CampUniQ camperinterieur én het fraaie hefdak zijn van fabrikant JB Kampeerauto's bv uit Soest. Alle interieurs kunnen worden gemonteerd in de Fiat Doblo Maxi, Opel Combo L2 en de Ford Connect.

 Nieuw of tweedehands


Hierbij maakt het niet uit of het interieur wordt ingebouwd in een gebruikte of nieuwe auto. En de klant heeft zelf de keuze om zelf één van genoemde auto's aan te leveren. Maar natuurlijk verzorgen wij -als dat gewenst is- de aankoop van de gewenste auto. Wettelijke regels De Minicamper CampUniQ voldoet aan alle RDW- en belastingregels. Daarom valt de camper in de voertuigcategorie Kampeerauto en dat betekent een gunstige wegenbelastingtarief. Met de Minicamper kunt u privé en zakelijk rijden. Daar bovenop geniet u van fantastische vakanties! Want u komt met deze Minicamper op unieke plekken waar je met een grote camper niet kunt komen.  

 Voorzieningen


Het compacte interieur wordt in verschillende kleurstellingen geleverd. Het biedt ruime zit- en slaapplaatsen voor twee personen en veel kastruimte. Er is koelkast en een binnen - en buitenkookgelegenheid met watervoorziening en een gecombineerde binnen- en buiten tafel. Technisch is de auto voorzien van 230 V en 12 V elektravoorzieningen, een boordaccu met lader en standverwarming. Het chemisch toilet maakt de kampeerauto compleet.

 Accessoires De stoffering is slijtvast en u kunt kiezen uit diverse dessins. Verder is er een groot scala van accessoires. Luifels, tenten, fietsendragers, iso-matten, enz.         

Prijzen  De Ford Connect vanaf bouwjaar 2007 met nieuw CampUniQ interieur vanaf Euro 24.750,=. De Fiat Doblo of Opel Combo vanaf bouwjaar 2011 met nieuw CampUniQ interieur vanaf Euro 36.500,= 

3DotZero Automotive BV SOEST

Tel. +31 (0) 35 603 50 18

GSM. +31 (0) 6 53 488232

E. info@campers4you.nl


Stuur door

n.o.t.k.

15 jaar lid van Speurders.nl
Soest, Utrecht
  Advertentienummer: 171055479