• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

TINY HOUSE ; WOONWAGEN; PIPOWAGEN NIEUW GEBOUWD 2016

Aangeboden 4 maanden geleden door A.C.M.Lavrijssen (1118 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


TINY HOUSE; MINI-HUISJE; WOONWAGEN PIPOWAGEN VORIG JAAR GLOEDNIEUW GEBOUWD OP BESTAAND WERFWAGENONDERSTEL, MET GROTENDEELS NIEUWE MATERIALEN EN RONDOM PRIMA GEISOLEERD, VERDER MET DUBBELGLAS UITGEVOERD ; VOLLEDIG NIEUWE ELECTRISCHE INSTALLATIE, CA 2,5M BREED EN 6M LANG; BENEDEN WOONRUIMTE, BOVENIN IN VERHOGING RUIME 2 PERSOONS SLAAPRUIMTE MET VEEL OPSLAGMOGELIJKHEDEN.
Verder worden er bij de wagen diverse keukenapparatuur, een kachel naar keuze op hout of gas bijgeleverd in overleg. Er wordt ook een andere buitendeur in geplaatst(de ijzeren deur die erin zat paste er niet bij en is reeds verwijderd.
Met schamel draaikrans, kogelkrans, verder kan de wagen makkelijk geremd gemaakt worden op de twee voorwielen, alles is daarvoor al aanwezig.
De vloer is uitgevoerd in massief houten delen en kan nog naar keuze worden behandeld , evenals de binnenzijde van het dak, de dakbedekking bestaat uit EPDM. Er is veel opbergruimte in de wagen, voornamelijk van natuurlijke onbewerkt hout gemaakt. Er zit een open keuken in met watervoorziening via een jerrycan
KOM DE WAGEN RUSTIG EENS BIJ ONS BEKIJKEN EN EEN EN ANDER BESPREKEN IN OVERLEG. EVENTUEEL KAN ER BIJ ONS OP DE CAMPING VLAKBIJ BELGIE OOK EEN STAANPLAATS VOOR WORDEN BIJGEHUURD OM ERIN TE VERBLIJVEN EN AAN DE EIGEN WENSEN VERDER AAN TE KUNNEN PASSEN. DESKUNDIGE ADVISERING IS DAARBIJ MOGELIJK.
WEL EVEN BELLEN NAAR MIJ(0031621220034) ZODAT IK ER OOK TIJD VOOR KAN VRIJMAKEN

Stuur door

€ 9.990,-

Haghorst, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 169351445