• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Chalet te koop op Zeelanderij, Schouwen-Duiveland

Aangeboden 30 dagen geleden door De stacaravanmakelaar ZEELAND (155 x bekeken)

Kenmerken

Lengte
10.5 cm.
Slaapplaatsen
4
Conditie
gebruikt

Omschrijving

Caravans, Campers en Kamperen > Stacaravans
Kenmerken:
  • Conditie: Gebruikt
  • Merk: Overige merken
  • Slaapplaatsen: 4
  • Lengte opbouw (in mtr): 10.5

Omschrijving:

Prachtig ruim chalet te koop op park Zeelanderij, Schouwen-Duiveland

Dit prachtige chalet staat op hofje “Elstar” op park Zeelanderij in Zonnemaire. Het chalet is bijna niet van nieuw te onderscheiden, zo keurig verzorgd en onderhouden.
 
Het chalet heeft twee slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed met bovenkasten en een kast met schuifdeuren langs de andere wand. De kleine slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en ook hier vind je die praktische bovenkasten.
De woonkamer is lekker ruim en licht door de fraaie erker. De inrichting is gezellig en als kers op de taart is daar die mooie schuifpui naar de tuin. Het plafond is hoog, wat natuurlijk bijdraagt aan dat fijne ruimtelijk gevoel.
In de moderne keuken met kleine hoek staat alle benodigde apparatuur. 
De volledig betegelde badkamer heeft een wastafel met onderkast, een mooie douchecabine en een toilet.
 
Ook de tuin is uitstekend verzorgd. Lekker een beetje tuinieren en daarna met een drankje heerlijk genieten op het terras. 
Op de kavel staat ook nog een handig schuurtje met daarnaast een eigen parkeerplaats.
Dus ben je op zoek naar een fijn stekje op een mooie rustige camping? Wil je er zo in kunnen en er direct van genieten? Dan is dit misschien wel jouw tweede “huis” in Zeeland.
 
En nu? Niet twijfelen en een afspraak maken met de stacaravanmakelaar. Wij laten je dit chalet met gouden randje graag zien!

--------------------- 
Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio. 

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken. De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow. 
Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar. Maar ook op huislijn, marktplaats, speurders, kapaza, marktplaza en Alles Wisselt. Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio. 

Het belangrijkste pluspunt? 
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan. 

Maak daarom direct een afspraak met de stacaravanmakelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging. Kijk op de website van de stacaravanmakelaar of bel 06 5393 184


Adverteerder:
Naam: de stacaravanmakelaar ZEELAND
Tel: 0653931840
 ------------------------------------------------------------------------
Makelaar in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren en regio.
De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij beschikt altijd over een actueel overzicht van nieuwe en gebruikte stacaravans en de vrije kavels op de parken.
De stacaravanmakelaar kent de mogelijkheden van de parken in de aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden.
Hij is dus de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van je mobiele bungalow.
Promotie
De stacaravanmakelaar adverteert voor de verkoop van je mobiele bungalow natuurlijk op stacaravanmakelaar
Op diverse regionale verkoopsites, in overleg ook op funda en natuurlijk via de diverse vitrines op drukke locaties in de regio.
Het belangrijkste pluspunt?
De stacaravanmakelaar staat centraal in de markt voor chalets en stacaravans. Hij weet wat de vraag en het aanbod is en wie de vragers zijn. Dichter bij de markt kun je niet staan.
Maak daarom eens een afspraak met de stacaravan makelaar op locatie bij deze mobiele bungalow voor een bezichtiging.
Kijk op de website van de stacaravanmakelaar of bel 06 5393 1840

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 49.500,-

Ellemeet, Zeeland
  Advertentienummer: 170927536