• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Luxe chalets te huur Bakhuizen Gaasterland Friesland

Aangeboden 4 dagen geleden door Wierda (35x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
zo goed als nieuw

Omschrijving

Recreatiepark de Wite Burch biedt meerdere soorten chalets aan voor de verhuur.
Maximaal comfort in de Chalet Emma
De chalets staan op ruime, zonnige plaatsen met daarbij een terras, ruime tuinschuur en tuinmeubilair. In het chalet geniet u van een eigen douche en wc, tv, internet en veel buiten(ruimte). Het chalet heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan 4 personen.
Eigentijds genieten in Chalet Martinique
In deze ruimere chalets geniet u van een eigen douche en wc, tv, internet. De Chalets Martinique met veel buitenruimte staan op zonnige plaatsen, hebben een terras, een ruime tuinschuur en tuinmeubilair. Het chalet heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan 4 personen.
Maximaal comfort in Chalet Alma
In en rond dit chalet geniet u van veel ruimte. De chalets staan op zonnige plaatsen met terras en tuinmeubilair. In de ruime tuinschuur is een oplaadpunt voor e-bikes aanwezig. Het chalet is voorzien van douche en wc, tv en draadloos internet. Het chalet heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan 5 personen.
Vakantie vier je op onze gezellige familiecamping in Chalet Magnolia
In de 6-persoons chalet geniet u van een eigen douche en wc, tv, internet en veel (buitenruimte). Het chalet heeft drie slaapkamers en biedt plaats aan zes personen. De chalets zijn van alle gemakken voorzien, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Zo hebben alle chalets standaard een vaatwasser. De chalets staan op ruime, zonnige plaatsen met een terras, een ruime tuinschuur en tuinmeubilair.
Ideaal voor groepen
Omdat er drie Magnolia chalets naast elkaar staan, biedt dat een ideale ruimte aan een grote familie- en/of vriendengroep. U kunt deze chalets daarom ook gezamenlijk huren als groepsaccommodatie. Met elkaar vakantie vieren, maar toch uw eigen accommodatie.
Stacaravan Friesland, comfortabel recreëren!
U zoekt een stacaravan in Friesland? Onze stacaravans staan op prachtige, zonnige locaties van de camping en hebben een eigen douche en wc.
Omringd door bossen, het IJsselmeer, Friese meren en groene weiden, vindt u de camping van Recreatiepark De Wite Burch. Op ons vakantiepark kunt u een stacaravan huren in Friesland. Onze stacaravans zijn ideaal voor gasten die geen tourcaravan hebben, maar toch comfortabel willen recreëren en genieten van de fijne sfeer op de camping.
Geïnteresseerd? Wilt u graag persoonlijk iemand spreken over de mogelijkheden op de Wite Burch? Neem gerust telefonisch contact op of kom langs! We laten u graag onze chalets zien!
Recreatiepark de Wite Burch
Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen
Tel: 0514 581382


Stuur door

n.o.t.k.

10 jaar lid van Speurders.nl
Bakhuizen, Friesland
  Advertentienummer: 183051490