• Advertentie plaatsen
 • Inloggen

Cabanon Monaco DeLuxe, EASY PACK, 2020

Aangeboden 10 dagen geleden door Van der Slik Caravan Centrum (10x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Slaapplaatsen
6
Conditie
nieuw
Lengte
405.0 cm.
Bouwjaar
2020
Breedte
150.0
Hoogte
120.0
Max. gewicht
750.0
Ledig gewicht
508.0

Omschrijving

Cabanon Monaco DeLuxe, EASY PACK, 2020

Modeljaar: 2020
Kleur: Overige
Laadvermogen: 242 kg
Afmetingen bed 1: 220x168
Afmetingen bed 2: 220x168
Afmetingen bed 3: 200x125

Aanvullende opties en accessoires

 • Disselbak
 • Gascomfoor
 • Grondzeil
 • Keuken
 • Lattenbodem
 • Luifel
 • Neuswiel
 • Ondertent
 • Oplooprem
 • Reservewiel
 • Reservewiel-beugel
 • Voortent

Deze vouwwagen staat opgesteld in onze showroom, de wagen met u opzetten behoort tot de mogelijkheden er staat een demo wagen klaar.
De Cabanon Monaco DeLuxe EasyPack met een vanaf prijs van € 9.799,- is een snel opzettende vouwwagen welke u opzet met slechts 3 dezelfde boogstokken. Dit model is voorzien van een extra groot bed 1,68x2,20m. De specificaties zijn gebaseerd op een Cabanon Monaco DeLuxe met Avant Garde pakket. De Cabanon vouwwagen kan naar wens nog worden uitgebreidt met andere losse optie(s). Deze Cabanon Monaco DeLuxe kan door middel van een ondertent nog worden uitgebreidt met 2 extra slaapplaatsen, wat het totaal op 8 brengt.
Avant Garde pakket; (Nu van 1066,- voor 699,- bij afname van een vouwwagen)
- Reservewiel met beugel
- Disselbak groot
- Ondertent Luxe
- Zonneluifel
De getoonde prijzen voor deze vouwwagen zijn rijklaarprijzen!
De Monaco Deluxe is een stevige vouwwagen die u eenvoudig kunt opzetten. Door het symmetrisch uitklapsysteem kunt u makkelijk de wagen openklappen en opbouwen. De uitdraaisteunen zorgen voor stabiliteit en zorgen ervoor dat de wagen waterpas staat.
Toegankelijke bagageruimte
Het Easy Pack System zorgt ervoor dat de bagageruimte altijd bereikbaar is. Zo kunt u langs de weg alsnog bij uw bagageruimte zonder de gehele vouwwagen open te klappen. Wanneer de vouwwagen is uitgeklapt, kunt u gebruik maken van de ondertentjes. Deze ondertentjes kunnen dienen als opbergplaats en als extra slaapplek.
Comfortabel kamperen
De Cabanon Monaco Deluxe vouwwagen is ontworpen om comfort te bieden tijdens uw kampeervakantie. Deze Cabanon vouwwagen wordt geleverd met een bermkeuken. Zo kunt u heerlijk koken op vakantie. De wagen heeft twee slaapruimtes met een 2-persoons bed. Dankzij de dubbele lattenbodem, het 9 cm dikke matras en de verduisterde tentdoeken zult u genieten van een uitstekende nachtrust. De voortent is voorzien van voldoende ventilatiemogelijkheden en een mooie lichtinval waardoor het zeer comfortabel is om in de tent te zitten.
Uitstekende materialen
De aluminium wagenbak staat op een geremd Al-Ko onderstel met een terugrij-automaat. Daarnaast is de wagen uitgevoerd met een neuswiel aan de V-Dissel. In de voortent zit een inritsbaar bisonyl kuipgrondzeil. Dit grondzeil zorgt ervoor dat het droog blijft in de tent. Daarnaast zijn de tentdoeken gemaakt van katoen met ademende eigenschappen. Het symmetrisch uitklapsysteem zorgt ervoor dat natte tentdoeken niet tussen de matrassen komen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken om natte bedden als u uw vouwwagen op- of afbouwt als het slecht weer is.
Rijklaarmaakkosten
De prijs van deze vouwwagen is inclusief rijklaar maken, een BOVAG afleveringsbeurt, verwijderingsbijdrage en een demonstratie van de werking van de vouwwagen.
Geleverd inclusief; Afdekzeil, Geremd onderstel met terugrij automaat, Lattenbodem, Luifel aan wagentent, V-dissel, Verlengd afdekzeil
Keuken; Luxe bermkeuken
Optioneel verkrijgbaar Disselbak, Imperiaal / Bagagerek, Kantelbeugels, Luifel aan voortent, Luifel aan wagentent, Ondertent, Reservewielbeugel, Tempo 100 keuring
Uitklapmechanisme Symmetrisch
Standaard aantal personen 4 personen
Maximaal aantal personen 8 personen
Aantal slaapvertrekken 4 slaapvertrekken
Materiaal wanden Katoen
Materiaal dak Katoen
Materiaal frame Verzinkt staal
Materiaal grondzeil Bisonyl
Grondzeil leefruimte Inritsbaar
Wielmaat 13 inch
Velgen Stalen velgen
Ledig gewicht ± 508 kg
Laadgewicht ± 242 kg
Maximaal totaal gewicht ± 750 kg
Rijhoogte 120 cm
Kleur Beige
(De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld; aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend)
Van der Slik Caravan Centrum Zoetermeer, officieel dealer van Adria, Caravelair, Alpenkreuzer & Cabanon. U vindt ons aan de Edelgasstraat 20 te Zoetermeer.

Stuur door

€ 9.799,-

Zoetermeer, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 186535421