• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Combi-Camp Flexi Comfort XL LL Grijs (bj 2019)

Aangeboden 9 dagen geleden door De Vouwwagenspecialist B.V. (31x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Slaapplaatsen
6
Conditie
nieuw
Lengte
398.0 cm.
Bouwjaar
2019
Breedte
150.0
Max. gewicht
750.0
Ledig gewicht
430.0

Omschrijving

Combi-Camp Flexi Comfort XL LL Grijs

Modeljaar: 2019
Kleur: Wit
Laadvermogen: 320 kg
Garantie: Fabrieksgar. 12mnd.

Kamperen met kinderen was nog nooit zo makkelijk. Deze tent kunt u snel en eenvoudig opzetten. Tegelijkertijd biedt hij plaats aan 6 personen en alle bagage. Deze vouwwagens, zijn gemaakt voor gezinnen die veel slaapplaatsen zoeken en vooral ook veel mee willen nemen. Verschillend per uitvoering heeft de wagen 1000 tot 1500 liter bagageruimte.
Bij de FLEXI Comfort met laden en lossen systeem kunt u de tent-unit omhoog zetten en voor de deur in of uit te pakken, zonder dat de tent open hoeft. In de XL uitvoering zit maar liefst 1500 liter opbergruimte!
Naar gelang men wenst kan de vouwwagen uitgebreid worden met diverse accessoires, zoals een inritsbaar kuipzeil, de varioluifel of een boogluifel. Kies je voor de boog, dan kun je aan de voorzijde of een horgaas wand, of een gesloten voorwand aanschaffen. Zo krijg je nog meer leefruimte in deze multifunctionele vouwwagen.
Bij de FLEXI Comfort krijg je altijd een complete keuken. Deze is ook onderweg toegankelijk.
De tent is comfortabel vanwege het materiaalgebruik en de ventilatiemogelijkheden. Ook als het regent heb je rondom uitzicht, zelfs vanuit je bed.
Het berteft een nieuwe wagen. Op deze wagen kun je geen bod uitbrengen!
Al onze occassions zijn inclusief 12 maanden Bovaggarantie en hebben een Bovag onderhoudsbeurt ondergaan met Bovagrapport, zijn voorzien van goede banden niet ouder dan 4 jaar anders worden deze vervangen door nieuwe. Verder is de vouwwagen geheel gecontroleerd en gepoetst. Bij afhalen krijgt u een uitgebreide opzet instructie. Met een occassion van de vouwwagenspecialist op vakantie, dat is pas genieten!

Stuur door

€ 7.890,-

1 jaar, 3 maanden lid van Speurders.nl
Boxtel, Noord-Brabant
  Advertentienummer: 184537851