• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Jamet louisiana 1996 met fietsenrek, disselbak en luifel

Aangeboden 4 dagen geleden door Tim en Patricia van Baaren (35x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Slaapplaatsen
6
Aantal assen
1
Conditie
gebruikt
Lengte
380.0 cm.
Bouwjaar
1996
Max. gewicht
Zie foto's
Ledig gewicht
Zie foto's

Omschrijving

Jamet louisiana 1996
Na een aantal jaren gecampeerd te hebben in deze fijne vouwwagen zijn wij toe aan een ander formaat vouwwagen, vandaar de verkoop.
Deze jamet louisiana is uitgerust met een luifel, standaard keuken welke achterop de wagen gemonteerd wordt tijdens transport (hierdoor meer opbergruimte beschikbaar in de bak. Ook zit er (een door een vorige eigenaar zelfgemaakt) fietsenrek bij voor 4 personen.
Wat zit er nog meer bij: - 2 ondertentjes (hierdoor wordt de vouwwagen een 5-6 persoons - koelbox (werkt zowel op 12V als 230V) - topdek voor op het grote bed - extra driehoek tarp om lekker uit de zon te zitten elders op uw kampeerplekje - bestek en borden - campingkast - 2 stormbanden - 2 luchtbedden - binnenhemel met geïntegreerde kast,  ook alle originele gordijntjes zijn nog aanwezig!! - 3 jaar geleden onderstel onderhoud geweest waarbij ook de banden vervangen zijn, deze hebben nog maar +/- 3.000 km gereden. - eveneens 3 jaar geleden is de rits van de deur van de voortent vervangen, hij werkt super! - de tentstokken hebben kleur coderingen om het leven makkelijk te maken - heeft altijd in de winterstalling gestaan.
Vorig jaar hebben wij een heel seizoen met de vouwwagen op een camping gestaan, u snapt wel dat dit niet mogelijk was geweest bij evt lekkage, hij is dus dicht, doordat we het doek een aantal maal geïmpregneerd hebben de afgelopen jaren.
Minpuntjes: Let wel, deze vouwwagen is 24!!! jaar oud, -hier en daar zijn wat lichte reparaties aan de binnententen gemaakt, maar wel netjes. - het doek heeft hier en daar een vlekje... echter beter een vlek dan een lek! - doordat we vorig jaar het hele seizoen hebben gestaan, waren de haringen in slechte conditie, deze hebben wij dus weggegooid en helaas niet allemaal vervangen.
Zoals gezegd, wij hebben er mooie vakanties mee beleefd, het is nu aan de volgende om er mooie vakanties mee te beleven!
Stuur door

€ 650,-

Bieden is ook mogelijk!

13 jaar lid van Speurders.nl
Oude bildtzyl, Friesland
  Advertentienummer: 192028449