• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Trigano cheverny gl 8 persoons

Aangeboden 8 dagen geleden door Christiaan Olthof (50x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Slaapplaatsen
meer dan 6
Aantal assen
1
Conditie
gebruikt
Lengte
4.0 cm.
Bouwjaar
1996
Max. gewicht
650
Ledig gewicht
450

Omschrijving

Hierbij bieden wij onze vouwwagen aan die in een hele nette staat is. De vouwwagen is van bouwjaar '96 en heeft altijd netjes droog gestald gestaan. De tent heeft geen plekken of vlekken en is waterdicht!
Wij zijn de 2e eigenaar en hebben de wagen goed gebruikt maar altijd netjes onderhouden.
Echter de 1e eigenaren zijn er toen der tijd misschien 2 keer mee op vakantie geweest.
Onlangs 3 hagelnieuwe banden gemonteerd en de velgen hebben een opknapbeurt gekregen. De originele achterlichten zijn vervongen door led units. De stekker voor is vervangen door een nieuwe 7 polige. De achterlichten hebben nog een extra functie met achteruit rij lampen. Echter zijn deze niet aangesloten maar kunnen ten alle tijde aangesloten worden door een nieuwe kabel van voor naar achter te trekken. Let wel op dat de 7 polige stekker dan ook vervangen moet worden door meerdere poligge.
De rekker van het afdekkleed is ook vernieuwd. En er zijn lampjes gemaakt bij de ingang van de slaapcabine druklampjes echter wel op batterijen ( een fijn sfeerverlichting met dim functie en afstandbediening)
De tent is voor 4 tot 8 personen. De slaapcabine is ook alleen op te zetten. ideaal voor korte verblijven . Onder de boven slaapcabine kunnen 2 slaapcabines opgehangen worden waardoor er in totaal 8 personen kunnen slapen. Deze zijn nog nooit gebruikt en liggen netjes in de bankjes.
De keuken is afneembaar met een stekker en door de uitbouw in de voortent een ideale plekje om te gebruiken .
Een hangkast voor kleding en schoenen of iets anders is ook handig.
Isolerende hemeldoek voor slaapcabine en voortent houdt de tent lekker warm bij koude dagen.
Wat zit er bij de vouwwagen Alle haringen en extra zijn aanwezig. Nieuwe rubbers voor de bevestigging van haringen (een aantal setjes ) Ook voor de ramen een hoop nieuwe rubbers . Extra onderdelen voor de stangen. O.a. dopjes doorvoeren beugels en nog veel meer. Het interrieur zoals kachels etc. Zijn niet inbegrepen.
Alle stangen zijn met kleurtape gemerkt Groen is rechts, blauw is midden , rood is links en geel is uitbouw. Is niet moeilijk op te zetten met 2 personen lukt het aardig
Keuken heeft nieuwe slangen ( ook gaslang ) en de waterpomp is er ook. Een waterjerrican die officieel bij de vouwagen hoort is ook aanwezig.
De disselbak is ideaal en kan veel bergen daar kan ook de gasfles worden geborgd tijdens de ritten.
De oploop rem werkt gesmeerd en je verneemt de vouwwagen amper achter de auto. Maximale toegestane gewicht is 650 kilo dus witte plaat voldoet en geen e achter b nodig.
Kortom een nette vouwwagen!! Vraagrijs ? een goed bod! Richtprijs 400 Graag reacties via berichten of beller is sneller 0610450452 Mvg Christiaan Olthof
Stuur door

t.e.a.b

Bieden is ook mogelijk!

8 jaar lid van Speurders.nl
Nieuwolda, Groningen
  Advertentienummer: 192844292