• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

ASUS PCE-AC68 - Netwerkkaart

Aangeboden 9 dagen geleden door Bol.com (10x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De ASUS PCE-AC68 is een netwerkkaart die je desktop voorziet van de draadloze AC wifi-standaard. Deze dual band netwerkkaart haalt gecombineerde draadloze snelheden tot wel 1900 Mbps, waardoor ethernetkabels verleden tijd zijn. De stijlvolle externe gemagnetiseerde antennebasis geeft je bovendien meer flexibiliteit bij het aanpassen van de plaatsing van de antenne, voor de beste ontvangstkwaliteit.
Plus- en minpunten van de ASUS PCE-AC68
De netwerkaart is dual-band en kan hierdoor wifi aan apparaten toevoegen op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band
Inclusief aluminium heatsink voor het verwerken van warmte
Inclusief 3 afneembare antennes
Tips van onze specialist
Hou rekening met volgende zaken om optimaal gebruik te maken van deze netwerkkaart:
Je router moet de wireless AC wifi-standaard ondersteunen
Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben.

Uitbreiden en versterken van je draadloze verbinding
ASUS AiRadar versterkt op slimme wijze de connectiviteit van draadloze apparatuur met behulp van nauwkeurige directionele signaalversterking; voor uitgebreide dekking, grotere datadoorvoersnelheid en verbeterde stabiliteit. De sterkte van de wifi-verbinding varieert per omgeving, dus de PCE-AC68 draadloze router detecteert op slimme wijze draadloze routerlocaties en 'vormt' datatransmissies met behulp van drie externe antennes en hoog vermogen beam-packing - en verzekert je zo van de snelste stabiele verbinding.
Geen dode zones meer dankzij 150% dekking!
Krachtige tweeweg transmissie en een signaalverbeterend high-gain ontwerp geven de PCE-AC68 verbeterde bidirectionele transmissie die wifi-bereik en -dekking vergroten met tot wel 150% ten opzichte van generieke client-apparaten. Dit uitgebreide bereik rekent op elke locatie volledig af met dode plekken en biedt snelle en ononderbroken HD streaming en soepele multiplayer gaming, waar je ook bent.
Flexibele uitgebreide antenneplaatsing
De drie afneembare antennes van de PCE-AC68 kunnen via meegeleverde verlengkabels op afstand worden geplaatst. Ook wordt een gemagnetiseerde voet meegeleverd die gemakkelijk hecht aan verschillende oppervlakten, voor meer plaatsingsmogelijkheden. Door de antennes mobiel te maken, biedt het ontwerp meer flexibiliteit bij het kiezen van locaties, voor een betere signaalontvangst en -kwaliteit.
Stijlvolle aluminium heatsink verwerkt warmte, voor extra stabiliteit
De toegevoegde heatsink maakt gebruik van hooggeleidend aluminium om warmte af te voeren van de chipset, en zorgt daarmee voor grotere betrouwbaarheid en non-stop werking. Lagere temperaturen vertalen zich in een stabieler apparaat onder alle klimatologische omstandigheden, zelfs tijdens hete zomers, en grotere stabiliteit betekent consistentere connectiviteit en een langere levensduur van het product. Bovendien is de heatsink voorzien van een stijlvol uiterlijk, dat nogmaals aantoont dat ASUS altijd verder kijkt dan alleen de specs.

Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis MPN: 90IG00R0-BM0G00 EAN: 4716659557821

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000020715562

Stuur door

€ 80,-

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 182149406