• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

ACDSee Pro 8 - Nederlands

Aangeboden 5 dagen geleden door Bol.com (29x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

ACDSee Pro 8 nederlandstalig zit boordevol functies om het beste uit uw foto’s te halen en ze te delen met de rest van de wereld. Het bijhouden van een alsmaar groeiende collectie foto’s is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ervaar probleemloos digital asset management en maak gebruik van alle essentiële taken binnen de fotografische workflow.

Nieuw in AcdSee Pro 8Pixel Targeting Breng wijzigingen aan op specifieke pixels door de deze naar kleur en toonwaarde te bepalen. Zelfs huidtinten zijn te specificeren. In combinatie met de Edit brush geeft dit de uiterste precisie bij het bewerken. PicaView Bekijk voorvertoningen en EXIF informatie in de Windows folders. Door met de rechtermuisknop op fotobestanden te klikken opent PicaView. Dubbelklik en open de fot in AcdSee om deze verder te bewerken. 1-Step EQ Ervaar het gemak van probleemloos automatisch aanpassen van belichting met 1-Step EQ. AcdSee’s gepatenteerde (Lighting and Contrast Enhancement) technologie ondersteund 1-Step EQ’s intuïtieve verbeteringen direct wanneer de afbeelding wordt geopend. Smart Indexer De Smart Indexer catalogiseert folders en voegt deze toe aan de AcdSee Database wanneer de computer inactief is. Vervolgend houdt hij alles up-to-date wanneer er aanpassingen zijn gedaan. SeeDrive Direct vanuit de Manage omgeving snel en gemakkelijk online foto’s beheren en delen met familie en vrienden. Ook de privacy instellingen kunnen in SeeDrive worden beheerd. History Window Houdt alle bewerkingen bij met het Edit mode History Window en ga terug naar een specifieke bewerking. Onbeperkt het aantal gedane bewerkingen. Eventueel kunnen alle bewerkingen ongedaan gemaakt worden. Gestures Browse door fotocollecties met een vingertop. AcdSee pro 8 ondersteund nu Windows Touch Gestures™ apparaten. Auto Lens View Bekijk zorgeloos hoe foto’s eruit zien met een grote variëteit aan filters die direct kunnen worden gewisseld met Auto Lens View. VerbeteringenFolder Tree De bestanden op de computer worden in AcdSee op dezelfde wijze weergegeven als in de Windows omgeving waardoor dit een vertrouwd beeld geeft en het zoekn vergemakkelijkt. Selections De nieuwe gestroomlijnde GUI is ontworpen voor efficiëntie. De Selectie en Drawing gereedschappen zijn toegankelijker waardoor de focus bij de te maken aanpassingen blijft en deze op de juiste wijze kunnen worden uitgevoerd.

Levertijd: 9 dagen Verzendkosten: Gratis
EAN: 0625646708754

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000045870799

Stuur door

€ 64,49

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 185673398