• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

ps 3 heroes over europe

Aangeboden een maand geleden door Limelight (51x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Heroes over Europe


In september 1939 namen de Duitsers met hun Blitzkrieg Polen over. Binnen negen maanden werd de rest van Europa onderworpen. Het was aan de geallieerden de Duitsers tegen te houden. Een groot gedeelte van deze strijd werd in de lucht uitgevochten. Een nieuw tijdperk van oorlogsvoering brak aan. Hiermee zou de wereld voor eens en voor altijd veranderen. In Heroes Over Europe neemt je deel aan dog fights, bombardementen en andere luchtgevechten.


Het Europese slagveld


Heroes over Europe is de opvolger van de WOII vliegsim Heroes of the Pacific. De game landt aspirant-gevechtspiloten in het hartje van de grootste 2e Wereldoorlog luchtgevechten met knappe High-Definition graphics en intense dogfights. Heroes over Europe volgt de campagne van de Geallieerden, van de aanval op Londen tot de destructie en verovering van Berlijn. Spelers gespen zich vast in de authentieke cockpits van de meest iconische vliegtuigen. De enige missie die ze moeten volbrengen: de heftigste dogfights, ooit gezien in een flightsim, overleven.


Verover het luchtruim


In de online multiplayer mode vecht je voor de macht over het luchtruim in de verschillende online modi voor maximaal 16 spelers. Online vind je vier spelmodes terug waaronder de klassieke Deathmatch en Team Deathmatch gametypes maar ook enkele speltypes waarbij je opdrachten moet vervullen. In Conquest Battle moet je de basis van de tegenstander vernietigen alvorens zij jouw basis tot brokstukken herleidt. Conquest War is een unieke campagne die verspreid wordt over 5 verschillende mappen. Het eindresultaat van de vijf games samen bepaalt wie de overwinnaar is.


- Intense arcade stijl gameplay - Verschillende soorten gameplay die je op het puntje van je stoel houden.
- Vlieg met 14 legendarische vliegtuigen zoals de Spitfire of de Mustang die elk kunnen worden aangepast en met elk een schademodel wanneer je geraakt wordt door vijandelijk vuur.
- Neem deel aan legendarische luchtgevechten. Vlieg boven iconische omgevingen zoals Londen, Berlijn en de Franse Alpen.
- Vier verschillende online modi zoals Dogfights (Deathmatch), Team Dogfights (TD), Conquest Battle (vernietig de basis van je tegenstander), en Conquest War (een campagne verspreid over 5 verschillende maps).
- Is je concentratiemeter gevuld, maak een ace kill en schakel je tegenstander met 1 schot uit.


Stuur door

€ 10,-

5 jaar lid van Speurders.nl
Lanaken, Limburg(Belgie)
  Advertentienummer: 188747433