• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Command & Conquer Generals

Aangeboden 4 dagen geleden door Bol.com (4x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Command & Conquer - Generals geeft het startschot voor het nieuwste op het gebied van moderne oorlogvoering. Kies een machtige generaal om leiding te geven aan gigantische legers met hypermodern militair wapentuig, verspreid over een wereld die wankelt op het randje van Armageddon. Voer het bevel over één van drie uitzonderlijke partijen, ieder voorzien van persoonlijk aan te passen hightech wapenarsenalen om ongekende vuurkracht te leveren zowel op het land als in de lucht. Verpletter je tegenstanders in een serie van 27 missies in een campagne voor één speler, of veroorzaak nog veel meer schade in de chaos van een wereldwijd multiplayerspel. Bereid je troepen maar voor, generaal het is tijd om je te storten in het nieuwste op het gebied van real-time strategie: Command & Conquer Generals. Geef leiding aan je generaal - Maak je keuze uit negen machtige generaals, ieder met zijn eigen sterke punten en een uniek voertuig.
-Geef de NAVO Tank-generaal opdracht de vijand te overdonderen met grof geweld of stuur de Chinese Secret Police-generaal op pad om verborgen vijanden op te sporen en gevangen te nemen. Voer het bevel over één van de drie unieke legers die geïnspireerd zijn op bestaande ideologieën: de hightech strijdkrachten van de VS, het uitzwermende Chinese oorlogsapparaat, of het vindingrijke World Liberation Army. Moderne hightech oorlogvoering - Ontketen je woede met behulp van bestaand en futuristisch wapentuig dat gebruikmaakt van de nieuwste technologie. Voer real-time oorlog op meer manieren dan ooit tevoren, met bloedstollende luchtgevechten, gevechten in steden en een verbeterd ervaringsmodel. Geavanceerde SAGE-engine - Beleef Command and Conquer in ongekend detail terwijl je in volledig 3D strijd levert in steden, barre woestijnen en op bevroren vlakten. Nog nooit zag je de dingen zo scherp in een real-time strategiespel. Gloednieuwe eenheden en strategieën - Stel je troepenmacht samen uit ultra-geheime Aurora Strike Fighters, indrukwekkende Crusader Battle Tanks, Angry Mobs, ervaren Hackers en meer dan 60 andere afzonderlijke eenheden. Zaai dood en verderf vanuit de lucht met het exclusieve superwapen van jouw partij: de `Daisy Cutter'-bom van de VS, de Chinese Nucleair Missile of de Scud Storm van het GLA. Multiplayerchaos - Laat je verwoestende krachten online de vrije loop door samen te werken met een bondgenoot of stort je volledig op een wereldwijde strijd samen met een grote hoeveelheid andere spelers. N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht. Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staat uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis MPN: MSL505617 EAN: 8716051505617

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=1004004000001419

Stuur door

€ 44,99

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 186547782