• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Crash Team Racing Nitro-Fueled + Spyro: Reignited Trilogy PS

Aangeboden 6 dagen geleden door Gebruiker 4225021 (2x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Crash Team Racing Nitro-Fueled + Spyro: Reignited Trilogy

Crash Bandicoot kruipt weer achter het stuur en Spyro the Dragon is heter dan ooit! Geniet van de iconische actie in Crash Team Racing Nitro-Fueled* en de Spyro Reignited Trilogy in deze bundel met vier volledige games.

Bevat

  • Crash Team Racing Nitro-Fueled
  • Spyro Reignited Trilogy

*INTERNET VEREIST voor Wumpa-munten, Grand Prix, online Multiplayer en andere functies.'

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash kruipt weer achter het stuur. Geef vol gas met Crash Team Racing Nitro-Fueled. Dit is de authentieke CTR-ervaring plus een hele hoop extra's, nu volledig geremasterd en maximaal opgevoerd.

Kenmerken

  • Start je motoren met de originele speltypen, personages, banen, power-ups, wapens en besturing.
  • Drift naar de overwinning in extra karts en banen die niet in de originele game zaten.
  • Race online met vrienden en crash je tegenstanders in het online klassement. In Crash Team Racing Nitro-Fueled beleef je intense races tegen felle tegenstanders. Het is de CTR waar je van houdt, maar dan in de hoogste versnelling.
Spyro: Reignited Trilogy

De originele braadmeester is terug. Zoals altijd staat hij in vuur en vlam en nu is hij opgeschaald voor nieuwe avonturen in adembenemende HD, in Spyro Reignited Trilogy! Wakker het vuur weer aan met de originele drie games, Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon.

Verken de uitgestrekte rijken, herontmoet de vurige persoonlijkheden en herbeleef het avontuur in volledig geremasterede glorie. Wanneer er een rijk is dat moet worden gered, dan is er maar een draak om te bellen.

Spyro the Dragon

Gnasty Gnorc is teruggekeerd uit ballingschap en heeft kwade magie op de Drakenrijken losgelaten. Hij heeft de draken gevangen in kristal en een leger Gnorcs grootgebracht. Spyro, samen met zijn vriend Sparx de libel, is de enige overgebleven draak die de zes Thuiswerelden kan doorkruisen, de draken kan bevrijden en de dag kan redden. Leid Spyro terwijl hij door de Drakenrijken glijdt, kleurrijke vijanden roostert met zijn vurige adem en onderweg talloze puzzels en avonturen tegenkomt.

Spyro 2

Ripto's Rage:Spyro is naar het land Avalar gebracht om de kwaadaardige tovenaar Ripto te verslaan die chaos heeft gebracht in Avalar's Thuiswerelden. Elke Thuiswereld wordt gevangen gehouden door Ripto en zijn volgelingen - het is aan Spyro om ze te verslaan en vrede te brengen in Avalar's rijken. In dit avontuur baant Spyro zich een weg door zijn tegenstanders met zijn machtsvlammen, supershots en kopstoten terwijl hij unieke uitdagingen voltooit, zoals het hoeden van vreemde beesten, doelschieten en het verslaan van wilde dinosaurussen.

Spyro: Year of the Dragon

Terwijl de Drakenrijken het 'Jaar van de Draak' aan het vieren zijn, verschijnt er een mysterieus vermomd figuur die alle drakeneieren steelt. In de ban van de kwaadaardige tovenares, bewaakt een leger van Rhynocs nu de hulpeloze eieren in de Vergeten Rijken. Samen met nieuwe en oude vrienden moet Spyro op zoek naar de verloren eieren, het Rhynoc-leger verslaan en de kwade tovenares stoppen. Sta in vuur en vlam in dit avontuur door mysterieuze rijken te verkennen en een aantal ongelooflijke uitdagingen aan te gaan, zoals stunten op een skateboard of een boksring in te stappen.


Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis
EAN: 5030917289835

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000121988257

Stuur door

€ 59,99

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 184526952