• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Mortal Kombat - Shaolin Monks

Aangeboden 5 dagen geleden door Gebruiker 4225021 (1x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Als er één Fighting game is die in ieders collectief geheugen geprent staat, is het Mortal Kombat wel. Reeds in de beginjaren van deze succesreeks besteedde menig gamer talrijke uren in arcadehallen om daar de bloederige Mortal Kombat toernooien te voltooien. Vandaag de dag heeft Mortal Kombat nog niets van haar charisma verloren en krijgen The Shaolin Monks, twee van MK’s meest populaire duellisten de kans om zichzelf te bewijzen in een unieke action adventure game. De twee monniken Liu Kang en Kung Lao zullen niet alleen oude bekenden moeten verslaan, maar ook het hoofd bieden aan een leger andere vijanden. Oh ja, daarbij zijn alle spectaculaire Fatalities en Finishing Moves uiteraard opnieuw van de partij... Fight!
Belangrijkste features:
- Speel voor de allereerste keer in een multi-directioneel vechtsysteem. Met unieke bewegingen en animaties voor elke richting waarin je vecht.
- Speel als Liu Kang of Kung Lao in single player of co-op. Bovendien krijg je de kans om andere personages en vaardigheden vrij te spelen.
- Geniet van ontelbare Fatalities. Zo zijn er 10 Fatalities per personage voorzien die op hun beurt up te graden zijn tot nog gewelddadigere Multalities en Brutalities. Bovendien zijn ook de klassieke aanvallen zoals Kung Lao’s dodelijke hoed en Liu Kang’s vuurballen opnieuw opgenomen.
- Maak gebruik van de interactieve omgevingen. Ontdek wapens tijdens je reis, gooi vijanden in acid puts, spiets ze aan het plafond en hang ze aan haken om zo een muur op te klimmen. Kortom, leef je uit vanuit je meest duistere kant.
- Ontdek de klassieke Mortal Kombat omgevingen in 3D. Verken de volledige Outworld en ontmoet oude bekenden zoals Sub-Zero, Scorpion, Kitana en Goro. Op die manier ontsluier je langzaam maar zeker het Mortal Kombat geheim.
- Bouw je personage uit. Door de game heen verdien je skillpoints die je zelf aan verschillende vaardigheden kan toekennen. Op die manier bepaal jij welke speciale aanvallen er worden vrijgespeeld.

Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis MPN: 324110000000000 EAN: 5037930081590

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=1004004000021210

Stuur door

€ 27,-

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 183548608