• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Shovel Knight - PS4

Aangeboden een dag geleden door Bol.com (1x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

Shovel Knight voor PS4
Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur in 8-bit retro stijl! Neem de schop ter hand en speel als Shovel Knight, een kleine ridder met een grootse missie: hij moet de gemene Tovenares verslaan én zijn verloren geliefde redden. Shovel Knight zwaait met zijn schop, deelt onvergeeflijk harde klappen uit en graaft onvermoeibaar door. Deze meeslepende klassieke action adventure platformgame in 8-bit retro stijl komt 16 oktober uit op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo 3DS, Wii U en PC en is de ideale game voor jong en oud vanaf 7 jaar.
Shovel Knight wil niets liever dan bij zijn geliefde zijn, maar daar moet hij wel wat voor doen! Een heel leger aan gemene ridders, genaamd The Order of No Quarter, staat hem op te wachten om te voorkomen dat hij de Tovenares kan bereiken. Kun jij ervoor zorgen dat niets in weg van de dappere ridder en zijn geliefde staat? Dan is Shovel Knight de uitdaging voor jou!
Kenmerken

  • Geniet van de klassieke 8-bit look en feel, maar met de technische mogelijkheden van nu: gedetailleerde animatie, multi-layeredparallax achtergronden en innovatief game design.

  • DLC Content: gratis updates voor battlemode, challengemode, geslachtsverwisseling en speelbare bosses.

  • Geweldige soundtrack van Jake Kaufman en ManamiMatsumae, bekend van de originele Mega Man score.

  • Doorgedraaide bosses en lieflijke karakters brengen humor in het spel.

  • Gooi je vijanden omver, duelleer met tegenstanders, spring over gaten, graaf schatten op en meer: Shovel Knight is makkelijk te leren en spelen en uitdagend voor alle niveaus.


Verzendkosten: € MPN: PS40022UK EAN: 5060146461825

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000048340704

Stuur door

€ 0,-

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 185710227