• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

The Crew: Ultimate Edition - PS4

Aangeboden een dag geleden door Bol.com (0x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
gebruikt

Omschrijving

The Crew Ultimate Edition
Ontdek de eerste realistische creatie van Amerika in The Crew Ultimate Edition, de meest complete editie van de iconische actie-racegame. Rijd rond in de ruim 5000 km² grote open wereld. Kies de auto van je dromen, vier de vrijheid die de wereld je biedt en blijf jezelf en je vrienden uitdagen.
Deze meest uitgebreide versie van The Crew bevat:
•The Crew originele game (op disc)
•The Crew Wild Run uitbreiding + The Crew Calling All Units uitbreiding (als code op een voucher)
•Alle 19 auto’s van de Season Pass (als code op een voucher)
Krijg de meest volledige versie van The Crew met meer dan 120 erkende voertuigen, ruim 220 tuning specs, een campagne van 30 uur, meer dan 220 missies, een terugkerend kampioenschap genaamd The Summit dat iedere maand nieuwe evenementen met zich meebrengt, een innovatieve Politie Vs. Racer gameplay welke zorgt voor ongekende multiplayer pret en een oneindige hoeveelheid vrije activiteiten.
Belangrijkste kenmerken
ZWERF DOOR HET ULTIEME RACE-SPEELTERREIN
De gehele Verenigde Staten is jouw race-speelterrein- in de stad, buitenwijken, heuvels, het platteland, bergen, de woestijn of racebanen. Rijd on- en off-road in een open wereld van 5000km² met levensechte verlichting en prachtige graphics. Reis in totale vrijheid door de VS, verbeter je vaardigheden terwijl je tegen anderen racet in Freedrive.
TUNE JOUW VOERTUIGEN VOOR ELK TERREIN
Vul je garage met krachtige auto’s, vlugge motoren, niet te stoppen monster trucks, driftauto’s, brullende dragsters en exclusieve politievoertuigen. Verbeter je voertuigen en tune ze met Straat, Sport, Terrein, Raid en Circuit specs zodat ze perfect bij elk terrein passen en gebruik hun volledige potentieel.
WEES SPONTAAN
Verander on-road ontmoetingen in gevechten met rivalen of race met vrienden en creëer uitdagingen voor andere rijders. Verander simpel van crew terwijl je rondreist door de open wereld. Speel de campagne van ruim 30 uur aan gameplay alleen of in co-op met vrienden. Vind nieuwe rivalen in The Summit, een wekelijkse competitie die plaatsvindt door heel Amerika of laat je vaardigheden zien terwijl je achter het stuur zit van een politievoertuig of daar juist probeert aan te ontsnappen.
KIES TUSSEN DE STRAAT EN DE BADGE
Speel alleen of word onderdeel van een politiesquad en achtervolg straatracers in de grote, actievolle open wereld. Van drukke straten in de stad tot rotsachtige bergpaden, achtervolg de straatracers terwijl je gebruik maakt van je speciale vaardigheden, zoals het verminderen van de snelheid van de racers of het uitzetten van al hun elektronica. Verhoog de inzet op je rivalen, wordt hun sta in de weg en groei uit tot een top cop!


Verzendkosten: € MPN: 300088162 EAN: 3307215982143

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000066226988

Stuur door

€ 0,-

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 185709937