• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

The Elder Scrolls Online: Summerset Collectors Edition PS4 E

Aangeboden 8 dagen geleden door Gebruiker 4225021 (3x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

De Collector’s Edition, die alles bevat uit de Digital Collector’s Edition en ook:
•Mephala Statue – Een 30 cm statue van de Daedric Prince Mephala.
•Razum-dar’s Journal – Een spionnenrapport voor Queen Ayrenn met daarin alle verzamelde kennis van Razum-dar’s onderzoek van Summerset.
•Kaart van Summerset – Het thuis van de High Elves is open voor buitenlandse bezoekers voor het eerst in de geschiedenis. Laat deze kaart je leiden door de onbekende landen.
•Exclusieve Steelbook Case – Een limited edition metalen case, perfect voor elke verzameling.
•Bevat alle in-game beloningen uit de Digital Collector’s Edition
•Bevat de volledige basis game van The Elder Scrolls Online met allerlei avonturen door heel Tamriel.
Daarnaast bevat de collectors edition alle in-game beloningen uit de digital collector’s edition:
•Bloodshadow Wraith-Ros
•Divine Prosecution
•Pet Fledgling Gryphon
•Aandenken: Psijic Scrying Talisman
•Emote-pakket

Nieuwe locaties en opwindende speurtochten met The Elder Scrolls Online: Summerset
The Elder Scrolls Online is sinds 2014 gegroeid, uitbreiden en verbeterd. Met The Elder Scrolls Online: Summerset ontdek je nieuwe Cyrodiil-locaties en opwindende hoofdstukken en krijg je voor het eerst sinds 1994 de kans om de Summerset-eilanden te bezoeken. Speurtochten leiden tot moordmysteries en grote complotten en de verhaallijn heeft verrassend moderne en relevante ondertonen, waardoor het gemakkelijk is om jezelf in het spel te verliezen. Spelers mogen lid worden van de mysterieuze Psijic-orde, krijgen krachtige vaardigheden en kunnen ook gaan Jewel Craften. Summerset bevat ook verschillende vormen van coöperatieve gameplay, zoals een Trial voor 12 spelers, Public Dungeons en groepsuitdagingen. In The Elder Scrolls Online: Summerset kun je intelligentie verzamelen, vermommingen opdoen, door kloosters sluipen, wezens uit andere werelden bevechten en andere landen bezoeken in een tijdsbestek van slechts een paar uur tijdens één enkele zoektocht!
Nieuwe en opwindende dimensie
The Elder Scrolls Online heeft een gigantische schare fans, maar heeft met Summerset Isles een nieuwe en opwindende dimensie gekregen. Producent Bethesda had in maart al aangekondigd dat de nieuwe uitbreiding van The Elder Scrolls Online zich afspeelt op het mysterieuze Summerset Isle, dat zich in de zuidwestelijke hoek van Tamriel bevindt. Een interessante keuze, als je bedenkt dat dit eiland het voorouderlijk huis is van de Hoge Elfen, die verzot zijn op magie. Het is dan ook geen wonder dat het idyllische, groene land bestaat uit landerijen, bosparken, oude torens en landhuizen. In Summerset kun je je herenigen met oude bondgenoten als je de tumultueuze wereld van de High Elf-cultuur en -politiek betreedt. Bij besluit van Koningin Ayrenn staat het eiland nu open voor buitenstaanders, maar dat betekent niet dat iedereen welkom is. Je zult tijdens je avonturen dan ook veel verschillende invloedrijke organisaties en individuen tegenkomen.
Koningin Ayren en Razum-dar
De jonge en vooruitstrevende koningin Ayrenn regeert over de Aldmeri Dominion. Ze probeert een aantal High Elf-tradities te veranderen, omdat ze vindt dat die haar mensen achter houdt. Voordat ze de troon besteeg, reisde Ayrenn de wereld rond als avonturier en krijger. Hoewel ze bedachtzaam en vriendelijk is, is ze ook een beslissende leider met een koppige streak. Het is door haar besluit dat je nu Summerset kunt betreden, en hoewel ze momenteel niet op het eiland woont, is er geen enkele twijfel aan dat ze invloed heeft op haar huis en haar mensen. Eén van haar loyale en meeste vertrouwde beschermers is Razum-dar, agent van de elite-inlichtingendiensten. Hij is een guitige spion met een wrang gevoel voor humor. Razum-dar kan goed met een mes omgaan en is sluw als een vos. Zijn eenvoudige persoonlijkheid verbergt een bekwame agent met een stalen wil. Andere sleutelfiguren zijn Alwinarwe, nicht van Ayrenn, Valsiren, psijische wijsgeer en lid van het conclaaf van de elf strijdkrachten en Alchemy, een opkomende actrice in de beroemde theatergroep the Hopefuls.
Sluit je aan bij de Psijic-orde
Weinig organisaties in Tamriel zijn zo geheimzinnig en mysterieus als de Psijic-orde. Na eeuwen van zelfopgelegde ballingschap zijn ze teruggekeerd naar Nirn om een crisis te onderzoeken, die de toekomst van Tamriel in gevaar brengt. Word lid van deze oude samenleving van magiërs, leer over hun methoden en werkwijzen en krijg ongelooflijke nieuwe vaardigheden waarmee je zelfs de tijd kunt buigen. Voor de eerste keer in de serie The Elder Scrolls kun je reizen naar het eiland Artaeum, het hoofdkwartier van de Psijic-orde, dat 350 jaar geleden verdween uit Tamriel. Je kunt Ritemaster Iachesis en Ceporah Tower bezoeken en de geheimen van zowel de Psijic-orde als de geschiedenis van het Mage-gilde ontrafelen. Als lid van de Psijic-orde beschik je over enorme krachten, zoals deze:
- Tijd stop
Hiermee bevries je het verstrijken van de tijd op een specifieke locatie. Als je je vijanden hiermee pakt, worden ze vertraagd en uiteindelijk op hun plaats bevroren, waardoor je de kans krijgt om weg te gaan!
- Mediteren
Hiermee beng je je geest en lichaam in een diepe meditatieve staat. Terwijl je actief bent, herstel je na verloop van tijd je gezondheid, uithoudingsvermogen en Magicka. Perfect voor degenen die willen nadenken over en herstellen van een zwaar gevecht.
- Undo
Hiermee kun je een echte meester in de tijd worden en teruggaan naar het verleden om je gezondheid, Magicka en Stamina onmiddellijk te resetten naar wat ze ongeveer vier seconden geleden waren. Handig!
Nieuwe uitdagingen en beloningen
Summerset biedt veel schoonheid en rijkdom, maar het is ook een land met veel gevaar en kansen. Geheel nieuwe avonturen en opwinding wachten op diegenen die het huis van de Hoge Elfen verkennen. Met Jewelry Crafting kun je je eigen sieraden bewerken, krachtige nieuwe spullen smeden en je kracht versterken met handgemaakte ringen en kettingen. Een nieuwe uitdaging is de Goddelijke Vervolging, die de stad Cloudrest na een onvoorziene catastrofe heeft geëvacueerd. Nu kun je je sterkste bondgenoten verzamelen en het met 12 spelers opnemen tegen de Welkynar en hun krachtige metgezellen in een geheel nieuwe groepswedstrijd: Abyssal Geysers.
Perfect voor ervaren en nieuwe spelers
Summerset is ontwikkeld voor zowel ervaren spelers als oudere nieuwkomers van Elles Scrolls. Je kunt ervoor kiezen om rechtstreeks in de ervaren fase te gaan of een korte, gestroomlijnde tutorial te volgen die je door gevechten, verkenning en het progressiesysteem leidt. Er zijn tal van functies waar het overheen springt. Heb je al minimale ervaring met Elder Scrolls Online, dan krijg je een goed begrip van hoe alles werkt voordat je aan je eerste quest begint. Degenen die bekend zijn met de serie zullen zich helemaal thuis voelen met beweging en gevechten. Je personage in Summerset kan enorm worden aangepast. Wapens, kleding en individuele vaardigheden zijn om uit te kiezen en je arsenaal groeit elke minuut. Individuele vaardigheden worden geüpgraded en ontgrendeld naarmate je verder komt. Summerset heeft voor de single player absoluut meer diepgang dan vorige delen van The Elder Scrolls.
The Elder Scrolls, The Elder scrolls online, The Elder Scrolls online: summerset, vorige delen van The Elder Scrolls en veel meer games voor verschillende consoles zijn op onze webshop te verkrijgen.

Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis
EAN: 5055856419846

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000091745842

Stuur door

€ 43,99

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 184080006