• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Gratis! Ja want jij verdient het ook.

Aangeboden 8 dagen geleden door Anton (345 x bekeken)

Omschrijving


Gratis en Alleen voor Vrouwen,


Jij gunt jezelf wat om van te genieten, jij wilt er even uit, je leefomgeving even vergeten, door ontspanning en verwend te worden.


Dat kan om met mij af te spreken, te genieten van heerlijke rustige muziek, kaarslicht, fijne geur en twee handen die jou heerlijk in de warme olie zetten, en door een ontspannen sensuele manier gemasseerd te worden, en af en toe met iets druk waar dat bij jou nodig zou zijn. Een ongedwongen sfeer laat het toe jou te genieten die mij daardoor mee zou geven in jou welzijn bij mij.


Een afspraak bij mij is voor jou vrijblijvend (gratis) en duurt zo 60 á 90 minuten, ik vragen aan vrouwen van 18j tot 25j legitimatie en ook bij twijfel, ik ontvangen vrouwen tot 60 jaar en zonder medische redenen.


Zelf ben ik een Nederlands 42j gediplomeerd sport / ontspanning masseur altijd Hygiënisch, discretie, safety, respect, niveau en betrouwbaar maar dat is dan ook gevraagd en geboden, En ik ontvangen jou bij mij thuis.


Mannen het spreekt voor zich dat deze advertentie niet voor u bedoeld is, Ook niet als verassing voor u Vrouw, Vrouwen kunnen vandaag de dag prima voor hun zelf zorgen, dus mannen doe geen moeite daar ik alleen met een Vrouw afspreken. Ook via de mail geef ik geen info, omdat ik graag met een Vrouw “via de telefoon” te woord sta en haar kan voorzie van info of het maken van een afspraak.


Stuur door

n.v.t.

8 dagen lid van Speurders.nl
Zoetermeer, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 177502540

Rubriek Contacten

Binnen de rubriek Contacten treft u niet-erotisch gerelateerde contactadvententies.

Op zoek naar erotisch contact? Ga direct binnen Speurders.nl Erotiek naar:
Of ga naar rubriek .

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet