• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Nieuw en Gratis voor Vrouwen, Ja want jij verdient.

Aangeboden 7 maanden geleden door Anton (1321 x bekeken)

Omschrijving

Jij gunt jezelf wat om van te genieten, jij wilt er even lekker tussen uit. Dat kan om met ons af te spreken voor een  liefdevolle massage met rustige muziek, kaarslicht, fijne geur en twee of vier handen die jou heerlijk in de warme olie zetten, en door een ontspannen liefdevolle manier gemasseerd te worden, en af en toe met iets druk waar dat bij jou nodig zou zijn. Een ongedwongen sfeer laat het toe jou te genieten.
Een massage afspraak is voor jou de eerste keer vrijblijvend (gratis) en duurt zo'n 60 á 90 minuten. je kunt kiezen uit de 2 handen van masseur of 4 handen van de masseur en masseuse tegelijk.
Een afspraak maak je met mobiel en zichtbaar telefoonnummer. er word opgenomen door de masseur of de masseuse.
vrouwen van 18j tot 25j vragen wij legitimatie en ook bij twijfel. wij ontvang vrouwen tot 60 jaar en zonder medische redenen. 
De masseur is een Nederlands 42j gediplomeerd sport / ontspanning masseur. De masseuse is een Nederlandse 39j gediplomeerd ontspanning masseuse, Wij zijn zelf altijd hygiënisch en volledig geschoren. Discretie, safety, respect, niveau en betrouwbaar maar dat is dan ook gevraagd en geboden. Wij ontvang jou bij ons thuis in een ingerichte praktijk die de massage doet versterken.
Mannen het spreekt voor zich dat deze advertentie niet voor u bedoeld is. Ook niet als verassing voor u Vrouw, Vrouwen kunnen prima voor hun zelf zorgen. Dus mannen doe geen moeite daar wij met deze advertentie alleen met een Vrouw afspreek.


Stuur door

n.v.t.

7 maanden lid van Speurders.nl
Zoetermeer, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 177502540

Rubriek Contacten

Binnen de rubriek Contacten treft u niet-erotisch gerelateerde contactadvententies.

Op zoek naar erotisch contact? Ga direct binnen Speurders.nl Erotiek naar:
Of ga naar rubriek .

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet