• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Ik sta open voor een man voor het leven.

Aangeboden 10 dagen geleden door Mrs. Suyenne Alberta (547 x bekeken)

Omschrijving

Beste Belangstellende,

Welkom op mijn advertentie en bedankt dat jij mijn advertentie leest. Ik ben serieus op zoek naar een serieuze relatie en niet anders. 

Mijn naam is Suyenne Alberta en ik ben geboren en getogen in Nederland mijn routes komt weg van de Caribische eilanden. Ik ga mijn advertentie nogmaals hier plaatsen op Speurders omdat voorheen kreeg ik vage berichten die niet aansloot naar waar ik op zoek ben. Wie niet waagt dat niet wint!

Ik ben een aardige, vriendelijke, optimist, eerlijke en een betrouwbare vrouw van 34 jaar jong Niveau HBO-VWO. Ik heb geen piercings en geen tatoeages, ik rook niet, ik gebruik geen drugs, ik drink geen alcohol, een gevarieerd en gezonde levensstijl past gewoon bij mij. Ik heb geen kinderen maar ik wil ze nog wel. Verder heb ik geen huisdieren omdat ik allergisch voor dieren bent. Ik ben aan het sporten tot het einde van dit jaar om 60 kilo te gaan wegen, dit lukt aardig ik was 140 kilo en nu 90 kilo. In het jaar 2020 ga ik starten als zelfstandig ondernemer, zodat ik een eigen woning kan huren in Provincie Groningen. Ik heb een paar doelen die ik aan het behalen ben. Ik zoek geen profiteur, je hebt zelfstandig alles voor elkaar verder heb je geen schulden.

Ik wil graag een betrouwbare, eerlijke man leren kennen vanaf 35 jaar of ouder die mij graag wilt voor wie ik ben en zoals ik graag wilt zijn. Je hebt geen kinderen tenzij je weduwnaar bent en je hebt ook geen huisdieren en je werkt fulltime. Ik zoek geen eenmalige contact of die gerelateerd zijn met erotiek. Het lijkt mij leuk en ik zou je dan graag willen leren kennen, ik ben een sauna liefhebber en onze eerste date zou ik dan ook graag in een sauna willen hebben.

Wil je contact met mij, je kan me dan Appe, bellen of mailen. Let op ik reageer terug uitsluitend op belangstellende reacties, de rest verwijder ik.

Liefs van mij Suyenne

Stuur door

n.v.t.

10 dagen lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Hoogezand, Groningen
  Advertentienummer: 182441199

Rubriek Contacten

Binnen de rubriek Contacten treft u niet-erotisch gerelateerde contactadvententies.

Op zoek naar erotisch contact? Ga direct binnen Speurders.nl Erotiek naar:
Of ga naar rubriek .

Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken.

Cybersitter    Net Nanny    KidsWatch    Veiligheidsfilters    Filterinternet