• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Edgard&Cooper Free-Run Duck Puppy Eend&Kip - Hondenvoer - 2

Aangeboden een dag geleden door Gebruiker 4225021 (0 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


Edgard & Cooper hondenvoeding

Edgard & Cooper is een merk vernoemd naar de twee honden van Louis en Koen, de oprichters van het merk. Louis vertelde aan Koen dat hij nooit gezonde dingen vond voor Cooper. En Koen vertelde aan Louis dat Edgard ziek werd van gewoon voer.
Louis en Koen beten zich vast in de wereld van het hondenvoer. Samen met enkele bollebozen van Universiteit Gent bekokstoofden Louis en Koen gezonde recepten. Met échte ingrediënten. Edgard en Cooper waren in de wolken en wilden al dat lekkers delen met hun vriendjes.


Vers vlees

Edgard & Cooper gebruiken uitsluitend vers vlees dat niet werd bewerkt, gedroogd of ingevroren om lekkere brokjes te maken. Daaraan voegen ze gezonde, voedzame ingrediënten toe zoals groenten, fruit, bessen en kruiden. Om al het goede van die super gezonde ingrediënten te bewaren, bakken we onze brokjes traag, op lage temperatuur en in kleine hoeveelheden.


Puppy Free-run Duck & Chicken

De brokken zijn gemaakt van verse eend & kip, zonder eenden- of kippenmeel of gedroogde eend/kip. Dat betekent dat de brokken een hoge voedingswaarde hebben en gemakkelijk verteerbaar zijn. Elke kom zit boordevol lekkere groentes, bessen en kruiden, en geeft alle vitaminen, mineralen en antioxidanten geeft die nodig zijn om ze van neus tot staart gezond te houden.


Goed voor de natuur

Edgard & Cooper kijkt verder dan het etensbakje van je hond. Om onze ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden, zit de droogvoeding in bijzondere zakken. Deze zakken zijn gemaakt uit 100% afbreekbare materialen, zoals maïsafval, én zijn dus composteerbaar. De mooie tekeningen en tekst? Die zijn erop gedrukt met inkt op waterbasis (100%) zonder chemische stoffen.
Plastic is niet goed voor de natuur. Daarom zit de natvoeding in recycleerbare aluminium blikjes en kuipjes.


Steun andere honden

Edgard & Cooper zijn 2 gelukzakken. Ze hebben een knusse slaapplek. Smullen elke dag van lekker en gezond eten. En ze krijgen héél veel knuffels van hun baasjes.
Maar veel van hun vriendjes hebben niet zoveel geluk. Wist je dat maar 1 hond op 10 een dak boven z’n hoofd heeft? Want als mensen moeten besparen, zijn huisdieren meestal de dupe.
Ontzettend triest. En dus blijven ze bij Edgard & Cooper niet bij de pakken zitten.
Daarom geven ze 10% van onze winst aan goede hondendoelen. Want elke hond verdient een warm nest, lekker & gezond eten en heel veel liefde natuurlijk! Net zoals hun eigen Edgard & Cooper.


Samenstelling

verse kip 40%, aardappelen, verse eend 10%, erwten 8%, erwteneiwit, aardappeleiwit, kippensaus, lijnzaad, kippenvet, mineralen, visolie, pompoen 0,5%, weegbree 0,5%, mango 0,5%, wortels 0,25%, vossenbessen 0,25%, mannan-oligosachariden (MOS), fructo-oligosachariden (FOS), goudsbloemblaadjes, brandnetel, braambesblaadjes, venkel, karwij, kamille, melisse, glucosamine, chondroïtinesulfaat.


Analytische bestanddelen

ruw eiwit 28%, ruw vet 16%, ruwe celstof 2%, ruwe as 7,4%, omega-6-vetzuur 1,7%, omega-3-vetzuur 0,55%, calcium 1,2%, fosfor 0,8%


Tips

Je hond is geen cactus: hij heeft water nodig! Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater voor je hond beschikbaar is wanneer je hem zijn brokken geeft. De brokken worden bij voorkeur droog en koel bewaard.


Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis
EAN: 8711621253912

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000116014839

Stuur door

€ 145,90

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 182497801