• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Royal Canin Ccn Dermacomfort Mini - Hondenvoer - 10 x 1 kg

Aangeboden een dag geleden door Gebruiker 4225021 (0 x bekeken)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Een gevoelige huid is voor niemand fijn, ook voor jouw hond niet. Wist je dat dit de voornaamste reden is waarom honden meegenomen worden voor een bezoek aan de dierenarts?
Een gevoelige huid heeft vaak krabben als gevolg, hierdoor kan jouw hond met zijn nagels zijn huid beschadigen.
ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini bevat zorgvuldig geselecteerde eiwitten. De speciaal ontwikkelde voeding helpt de huid van je hond in een goede conditie te houden. Daarnaast helpt het de dichte en gezonde vacht van je hond te behouden.
ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini is geschikt voor honden met een maximaal gewicht van 10 kilogram en bevat speciaal ontwikkelde brokken die perfect bij jouw kleine hond passen.
De extra smakelijke formule is speciaal ontwikkeld voor het welzijn van jouw hond. De voeding is samengesteld met Omega-3 & 6 vetzuren, waaronder GLA, EPA en DHA, om de huid te ondersteunen en te voeden. Speciaal ontwikkeld om te helpen de huid van jouw hond gezond te houden en voor behoud van een dichte en gezonde vacht.
Onze Dermacomfort voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan.
Geloof ons niet alleen op ons woord: 91 procent van de eigenaren is tevreden met de resultaten, na slechts 2 maanden onafgebroken gebruik. ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini is dus een bewezen succes.

Levertijd: 1 dag Verzendkosten: Gratis
EAN: 3182559336247

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000115673474

Stuur door

€ 86,39

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 182497890