• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Ferplast Swing Poezendeur 5T - Wit - 22,5 x 9,6 x 25,2 cm

Aangeboden een dag geleden door Bol.com (6x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Dankzij de productenreeks van Ferplast Swing kunt u nu een dierenluik installeren, exclusief voor uw trouwe viervoeter, in elke houten, metalen of glazen deur en in bakstenen muren.
Voor katten en puppy's raden we Swing 1, 3 of 5 aan. Voor middelgrote en grote honden, maar ook voor grote katten, zijn de Swing 11 of 15 modellen meer geschikt. Het model Swing 7 is daarentegen uitgerust met een magnetisch systeem en is perfect voor katten.
De Swing deurtjes worden geleverd met het innovatieve Wind Stopper System, dat een systeem is voor bescherming tegen tocht (behalve de Swing 1- en 3-modellen). Een ander belangrijk kenmerk is het 4-weg sluitsysteem (niet aanwezig in het Swing 1-model) waarmee u het type opening naar wens kunt aanpassen: alleen toegang, alleen exit, entry en exit of gesloten. Tenslotte zal een passage-indicator (voorzien van Swing 5 en 7) u helpen te begrijpen of uw huisdier binnen of buiten is en bestaat uit een vlag, geplaatst op de bodem van de Swing, die de richting zal aangeven waarin uw harige vriend staat het laatst ging. Alle grotere Swing's worden geleverd met een tunnel van 5 cm, waardoor ze kunnen worden aangepast aan elke structuur en kunnen worden bijgesneden (de tunnel mag niet worden bijgesneden in de modellen Swing 7 en Swing Microchip omdat ze een zeer delicaat mechanisme bevatten).
Voor het Swing 5-model en de Swing 1- en 3-modellen voor kleinere huisdieren, die worden geleverd met gedeeltelijke tunnels, is een nieuwe modulaire extensietunnel beschikbaar als accessoire en is 5 cm diep (schroeven zijn niet inbegrepen).
Let op: voordat u in glazen constructies installeert, raden wij u aan om een ​​glazenmaker te raadplegen, aangezien het niet mogelijk is om gaten in gehard veiligheidsglas of dubbele beglazing te boren, tenzij deze eerder werden gemaakt tijdens de fabricage

Levertijd: 2 dagen Verzendkosten: Gratis
EAN: 8010690057231

Kijk voor meer informatie op: http://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&s=10775&t=p&sec=all&f=PF&pid=9200000023684958

Stuur door

€ 25,99

7 jaar lid van Speurders.nl
  Advertentienummer: 186530410