• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Lief en mooi Noorse Boskat kitten.

Aangeboden 9 dagen geleden door Sheroja (119x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Geslacht
kater
Leeftijd
kitten

Omschrijving

Kittens Ragnarok Jazara and Narviks Limb Bizkit.
Het katertje Rafi(creme ticked met wit) is nog op zoek naar zijn forever huisje, waar ook een soortgenoot aanwezig is die niet meer als 4 jaar in leeftijd scheelt, en waar hij veilig buiten kan spelen in een afgesloten tuin, katten ren of balkon. Voor meer info kunt u mij bellen of een mail sturen.
Het kitten mag verhuizen, naar een liefdevol blijvend huisje, met gewillige blikopeners, en een soortgenoot om mee te spelen die niet teveel in leeftijd scheelt. Ook een afgezette tuin, balkon of kattenren zou fijn zijn, zodat ze veilig buiten kunnen spelen. Als de kittten verhuisd is hij ingeënt,ontwormd,gechipt, en preventief behandeld tegen ongenode gasten. En hij krijgt een kitten pakket mee, met o.a. voer wat hij gewend zijn en alle foto's en filmpjes. De kitten is opgegroeid in de huiskamer met alle andere katten en honden.  Ook is hij als hij verhuist al gewend om in een ren buiten te spelen. Hij is dus goed gesocialiseerd en zijn ook kinderen gewend. Voor de gezondheid van de Noor fok ik met een zo laag mogelijk totale inteelt(1,88%) en laag Polaris gehalte(6,24), als 1 van de nog weinige fokkers!
De cattery is al 26 jaar in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma, wat door de wet vereist is voor elke cattery. Daarnaast is de cattery ook in het bezit van een Huisvestingsvignet, wat inhoud dat de dieren heel diervriendelijk en op de juiste manier gehouden worden. Bovendien staat de cattery al jaren bekend bij de LID (Landelijke inspectie dienst van de dierenbescherming), als 1 van de betere cattery's. Voor nadere info kunt u mij altijd bellen of mailen, en bij mail zou het fijn zijn als u een beetje verteld hoe het kitten bij u komt te wonen, zoals andere huisdieren enz.

Stuur door

n.o.t.k.

11 jaar lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Varsseveld, Gelderland
  Advertentienummer: 185739009