• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Aanpasbare binnenren draadkubus voor kleine dieren (36 delen

Aangeboden een maand geleden door Budgetkooien (24x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


 
Deze ren is samengesteld uit metaaldraadgaas en ABS-connector, de eenvoudige structuur zorgt voor een lange levensduur; groot speelveld is geweldig voor kleine dieren. Je zult nog lang plezier hebben met dit ontwerp.
 
Flexibele box voor kleine dieren
De 36 metalen draadplaten kunnen vrij worden samengesteld (de hoek tussen twee platen kan alleen worden ingesteld op 90 ° of 180 °). U kunt een grotere box met een lage hoogte bouwen of de hoogte verdubbelen door te stapelen voor een kleiner vloeroppervlak. Losse vellen 35 x 35 cm.
 
Flexibel en praktisch
De behuizing kan snel en eenvoudig worden opgezet voor verschillende kleine dieren. Je kunt je huisdieren van alle kanten bekijken en de kleine boefjes in de gaten houden.
 
Eenvoudige maar veilige behuizing
Als een eenvoudige behuizing voor kleine dieren is het veilig voor zowel mens als dier. De antislipmatten kunnen als voeten aan de connectorbodem worden bevestigd. Als gevolg hiervan glijdt de box niet op gladde vloeren, zoals houten of andere harde vloeren. Bovendien zijn 100 kabelbinders meegeleverd om de platen met meer stabiliteit te verbinden. U kunt de behuizing dus veilig en gemakkelijk van de ene plaats naar de andere verplaatsen.
 
Specificaties:
- Kleur: zwart - Materiaal: metalen draadplaat, ABS-connector - Productgrootte: 143 x 73 x 71 cm (B x D x H) - Gewicht: 9,3 kg
Verpakkingsinhoud:
- 36 x metalen draadplaten 35 x 35 cm - 40 x ABS plastic connector - 100 x kabelbinders - 12 x antislipmatten - 1 x rubberen hamer 175 g - 1 x instructies (EN, DE, FR, ES, IT)
 
Opmerkingen:
- Ga niet op de producten zitten en houd ze uit de buurt van vuur en warmtebronnen. Gebruik het niet voor langere tijd buitenshuis. - Zorg er tijdens het monteren voor dat de hoeken van de platen volledig in de connectoren worden gestoken om extra veiligheid te bieden. - Verbind twee platen naast elkaar met de kabel met 2 kabelbinders. - Bevestig de antislipmatten op de connectoren voor een antislipbox.
 
Snelle en verzekerde verzending - +2000 klantbeoordelingen (9/10) - Ruim assortiment - Persoonlijk betrouwbaar contact - Gratis vervanging van onderdelen door eventuele schade tijdens transport 
 
Budgetkooien.nl: Voordelig voor uw huisdier!
Budgetkooien.nl verkoopt Europese kooien en andere artikelen met een goede kwaliteit tegen zeer voordelige prijzen doordat wij de kooien zelf importeren. ​Stuurt u ons een foto van uw ingerichte vogel- of knaagdierenpaleis ? Wij plaatsen deze dan bij onze klantenfoto's.
 
Budgetkooien.nl
Lipperkerkstraat 479
7533 AE Enschede
Tel.: 06-38743179
Mail: info@budgetkooien.nl 
 
Heeft u vragen? Klik op de link hieronder of stuur een mail naar info@budgetkooien.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-38743179.
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 6013710739751
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): LPI02H

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 55,-

2 maanden lid van Speurders.nl
Enschede
  Advertentienummer: 184869814