• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Flea Free Omgevingsspray 400ml

Aangeboden 7 dagen geleden door Dierplagenshop (22x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving

Een spray ter bestrijding van kruipende insecten (zoals vlooien en kakkerlakken) en wespen in (woon)…
 
Flea Free Omgevingsspray
 
Flea Free Omgevingsspray is een spray ter bestrijding van kruipende insecten (zoals vlooien en kakkerlakken) en wespen in (woon)ruimten. Uitsluitend pleksgewijs toepassen en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet toepassen op huisdieren en planten.
 
 
Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Behandel alle schuilplaatsen achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Voor de behandeling van vlooien en vlooienlarven de te behandelen plek eerst stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plek door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen.
 
 
Het middel blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient met bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden.
 
 
Werkzame stoffen
 
Permetrhin 0,25 % / Tetramethrin 0,05 %
 
Toelating
 
Toelatingsnummer: 12894 N
 
Gebruik Flea Free Omgevingsspray veilig. Lees vóór het gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Zie voor toepassing het Wettelijk Gebruiksvoorschrift/Gebruiksaanwijzing. 
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8713112002979
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Dierplagenshop.nl
  • SKU (eigen artikel code): EXILV0008R

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 12,80

10 maanden lid van Speurders.nl
Amstelveen, Noord-Holland
  Advertentienummer: 185633270