• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Kippenhok Betty Deluxe 290x122x131cm €309,95

Aangeboden 1 jaar, 4 maanden geleden door Chewies nl (499x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Conditie
nieuw

Omschrijving


KIPPENHOK betty cottage deluxe 290x122x131cm  van €499,99 voor €309,95. Prijs voor verzending €339,95!
 
Konijnenhok / Kippenhok Betty Cottage is een groot konijnenhok/kippenhok zeer geschikt voor het houden van konijnen en kippensoorten/krielen. Het konijnenhok/kippenhok beschikt over zitstokken waar uw kippen kunnen slapen. Uniek aan dit konijnenhok/kippenhok is dat het nachthok een uitschuifbare kunststof lade heeft waardoor het konijnenhok/kippenhok eenvoudig is schoon te maken. De ren van het konijnenhok/kippenhok is ruim en heeft een grote deuropening om eenvoudig naar binnen te stappen en bijv. voer en water te verstrekken in de ren. Tevens biedt de grote ren van het konijnenhok/kippenhok de mogelijkheid om uw konijnen/kippen lekker buiten op gazon of terras te laten lopen. Het nachthok en de ren van het konijnenhok/kippenhok staan met elkaar in verbinden d.m.v. een loopplankje.
 
Afmetingen konijnenhok/kippenhok Betty :Konijnenhok/kippenhokken Betty incl. legnest en dakrand: 290x122x131cm(LxBxH) 
 
Gebruik van het konijnenhok/kippenhok
 
In de uitschuifbare kunststof mestlade van het konijnenhok/kippenhok kunt u een bodembedekker doen zoals zaagsel, hennepvezel of houtkorrels. In het nachthok adviseren wij u zaagsel te doen voor de opname van ontlasting.
 
Wij adviseren u om het konijnenhok/kippenhok te plaatsen op een stevige ondergrond zoals een terras of betegelde straat. Het konijnenhok/kippenhok is 1x gebeitst, wij adviseren u het konijnenhok jaarlijks te beitsen om het optimaal te houden.  
 
Montage en onderhoud konijnenhok/kippenhok Betty :Het konijnenhok/kippenhok wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding, alle panelen zij direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het konijnenhok/kippenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elk bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd, Het hout van het konijnenhok/kippenhok is eenmaal gebeitst zodat het konijnenhok en direct mooi bij staat. Wij adviseren u het konijnenhok/kippenhok nogmaals te beitsen voor gebruik en dit jaarlijks te herhalen.
 
Verzending konijnenhok/kippenhok Betty :
Konijnenhok/kippenhok Betty wordt binnen 3 tot 6 werkdagen geleverd.
 
U kunt er ook voor kiezen om het hok op te halen of te bezichtigen in onze Megastore te Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland, NL). Hier kunt u alle konijnen/ kippenhokken, kippenhokken en andere dierenverblijven ook in het echt bekijken.
 
 
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Levertijd: 2 dagen
  • Type: Kippenhok of Kippenren

Klik hier voor de website van deze aanbieder

Stuur door

€ 309,95

10 jaar lid van Speurders.nl
Berkel en rodenrijs, Zuid-Holland
  Advertentienummer: 178970911