• Advertentie plaatsen
  • Inloggen

Kindvriendelijke goed gereden Bruinbonte kinderpony te koop

Aangeboden 9 dagen geleden door Gerald (306x bekeken, 0x bewaard)

Kenmerken

Geslacht
merrie
Leeftijd
volwassen

Omschrijving

foto 5 is de vader van Joy en foto 6 is de achterste pony de moeder van Joy

Joy, dat is de naam van deze mooie bruin-bonte merrie. Ze is 1.15 meter groot en een kruising tussen welsh en shetlander. Haar moeder is een mooie bruine welsh pony en haar vader een grote maat bonte shetlander. Joy is dus hier geboren, opgegroeid en nu 3 jaartjes oud. (Haar moeder heeft ondermeer in kinderlesjes gelopen en haar vader was een luxe dekhengst die nu gereden wordt onder het zadel en voor de kar loopt.)

Kenmerkend voor haar is haar speelse karakter en haar altijd blijvende vraag om aandacht. Joy heeft vaak veel zin om lekker actief bezig te zijn en is dan ook dol op alle aandacht die ze kan krijgen. Vooral als ze lekker mag rennen en met mensen mag spelen is ze helemaal in haar element. Joy houdt ervan om lekker gekriebeld te worden en ze is dol op koekjes.


Joy is dus goed in de hand, maar natuurlijk is ze ook beleerd onder het zadel. Hier wordt ze bijna dagelijks bereden, (kan ook gerust wat dagen stil staan)en niks is haar te gek. Ze vindt het leuk om met anderen te rijden, maar kan ook heel goed alleen lopen. Dressuur, springen of gewoon lekker buiten rijden, ze kan het allemaal. Ze is volledig verkeersmak (van veulen af zijnde al groot verkeer gewend) en is nieuwsgierig naar alles wat ze tegenkomt, want niks is eng en koel in het koppie te noemen. Aangezien Joy nog jong en dus soms wat speels is, heeft ze wel wat duidelijkheid nodig op z'n tijd, in positieve zin gelukkig. Om deze reden is ze geschikt voor een jong ruitertje die al iets ervaring heeft met paardrijden. Joy kan dan een echte lieve vriendin voor het leven zijn.


Ze is zeer sociaal voor mens en dier en kan gerust bij elke pony/paard lopen. Al kom je bij d'r kijken in de wei, ze is meteen bij je en houd graag van aandacht..


Bent u al verliefd geworden op deze knappe pony? En ben je op zoek naar een vriendelijke sociale, aanhankelijke, lieve en makke kinderpony? Dan heb je aan haar de juiste.

Ze staat in Kamerik.....


Joy is verder volledig gezond geen gebreken aanmerkingen of ergens gevoelig voor en recent nog bekapt, ontwormd en compleet met paspoort. Ze is als een sterk en gezond veulen geboren en verder al die tijd niks geen mankementen of bijzonderheden aan d'r gehad!


Bij interesse bel, bericht of mail gerust. Gerald tel 0613145933

Stuur door

€ 1.750,-

1 jaar, 10 maanden lid van Speurders.nl
Geverifieerd verkoper 
Kamerik, Utrecht
  Advertentienummer: 183049408